2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۵ البته الان که دیگه وارد بیست و دوم شدیم میشه ۱۶ سیکلت

عه پس یجا خوندم روزی که میشی حساب نیست از روز بعدش باید بشماری ...یعنی هر ۲۴ ساعت حساب کنی یه روز 

عه پس یجا خوندم روزی که میشی حساب نیست از روز بعدش باید بشماری ...یعنی هر ۲۴ ساعت حساب کنی یه روز&nb ...

نه از اولین روزی که میشی تا آخرین روزی که پریود نیستی(ینی یک روز قبل شروع پریود بعدی) میشه سیکلت

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
نه از اولین روزی که میشی تا آخرین روزی که پریود نیستی(ینی یک روز قبل شروع پریود بعدی) میشه سیکلت

اهان ممنون عزیزم ....یه سوال دیگه اینکه قبل تخمک گذاری ترشحات زیاد میشه یا بعدش ؟ چند روز طول می‌کشه ترشحات ؟

اهان ممنون عزیزم ....یه سوال دیگه اینکه قبل تخمک گذاری ترشحات زیاد میشه یا بعدش ؟ چند روز طول می‌کشه ...

نمیدونم یسری خانما میگن روزای تخمک گذاری ترشح داریم ولی من خودم روزایی که ترشحم زیاد بود کیتم کمرنگ بود و دوسه روز بعد درحالیکه تقریبا خشک بودم کیتم کاملا پررنگگگگگ میشد

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲
نمیدونم یسری خانما میگن روزای تخمک گذاری ترشح داریم ولی من خودم روزایی که ترشحم زیاد بود کیتم کمرنگ ...

من تاحالا از کیت استفاده نکردم .....الان دیگه دیر شده برا کیت ؟ اگه امروز ۱۶ سیکلم باشه ....معمولا ۲۸ روزه س سیکلم حالا یه روز اینور اونور