2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مبارک باشه حتما مثبته عزیزم. برای منم دعا کنید امروز 1 روز از موعدم گذشته فقط دیشب علائم پریود داشتم . کلا توی این دوره فقط خیلی می خوابیدم و الان هم سینه هام ورم کرده و زیر دلم حالت گرفتگی داره. اگر این ماه مثبت نشم باید برم IVF خیلی برام دعا کنید.

خیلی مبارک باشه حتما مثبته عزیزم. برای منم دعا کنید امروز 1 روز از موعدم گذشته فقط دیشب علائم پریود ...

ایشالا که بارداری عزیز دلم اصلا به علائم توجه نکن من هنوزم هیچ علائمی جز درد سینه ندارم ایشالا زود زود خبر مامتن شدنتو بدی 

مبارک باشه گلم . منم دو روزه عقب انداختم بی بی زدم دو تا خط انداخت یکیش یکم کمرنگ بود ولی هنوز شک د ...

ببینم عکسشو اگه خطه کج یا نصفه نیست مثبته باید قشنگ مثل خط c باشه ولی حالا کمرنگ تر 

مبارک باشه گلم . منم دو روزه عقب انداختم بی بی زدم دو تا خط انداخت یکیش یکم کمرنگ بود ولی هنوز شک د ...

تازه همه میگفتن با تاخیر بیوفته الکیه به نظرم واسه اینه که بتا پایینه با تاخیر میوفته من الانم بیبی میزنم با تاخیر میوفته پس بزار حداقل نیم ساعت بمونه بعد بنداز دور 

الهییییی عزیزم مبارکت باشه ایشالا سالمو سلامت بغل بگیریش خیلی خوشحال شدم برات بچهامون باهم به دنیا م ...

مرسی عزیزم اره فاصله زیادی نداریم .

شما سونوگرافی رو انجام دادین؟؟