2777
2789

کاش بی بی چک منم امروز مثبت میشد

ولی متاسفانه  پریود شدم😊😑

بی بی شما صدرصد مثبته شک نکن 

تبریک میگم مامان شدنتو

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این ماه ماه ۴ بود 😢😢 من همش فکر میکنم کاذب باشه استرس دارم فردا برم ازمایش

چه خوب ۴ ماه 

من ۴ ساله😔

انشالله که مثبته مثبته جواب آزمایشت هم 

مبارکت باشه گلم

هرکه خود داند و خدای دلش ، که چه دردیست در کجای دلش...
کاش بی بی چک منم امروز مثبت میشد ولی متاسفانه  پریود شدم😊😑 بی بی شما صدرصد مثبته شک نکن&nbs ...

مرسی قربونت برم 

ایشالا ماه دیگه تایپینگ بزنی بیبی چک مثبت شده 🤍

نه اصلا 

مثبته عزیزم مبارک باشه 😍برا منم دعا کن مامان شم🥺تواقدام بودی چیزی نمیخوردی برا حامله بودن یا هرشب نزدیکی داشتی؟ 

متأهل و متعهد ب چشاش😍برای  مامان شدنم ی صلوات میفرستی؟ 😔ممنونم😁❤
الان زوده بری واسه ازمایش خون عدد بتا پایین نشون میده بهت بیشتر استرس وارد میشه اینقد هم استرس نداشت ...

اشکال نداره دوباره تکرارمیکنم همین که بگه مثبته کافیه

ببین من بی بی چک زدم 

یه بی بی چک منفی تاابد منفیه و یهو مثبت نمیشه بعد یه ساعت

و یه بی بی چک مثبت که اینه خب از اول هاله داشته دیگه پس مبارکت باشه منم خیییییلیییی دعا کن

01/10/01 بی بی چکم مثبت شد 🥰 خدای مهربون هیچکسو منتظرِ دیدنِ نی نی کوچولوش نذار🥺🤲

حالا برو بخواب با آرامش استرس نگیر خوشحال باش حامله ای عزیزم بهترین کار آرامشه استرس بچه رو عصب میکنه پسر من بااسترسها تو بارداریم شیطون شده

زندگی هیچ وقت به وفق مرادم نبود.....