2777
2789
عنوان

دلم گرفته خیلی...

96 بازدید | 8 پست

دوست دارم در مورد احساساتم با یه نفر حرف بزنم‌ ولی کسیو ندارم‌ . بی نهایت ناراحتم و روزی نیست که گریه نکنم. نمیدونم این حال بد تا کی قراره همراهم باشه تحملش سخته روزی هزار بار آرزوی مرگ میکنم‌... اگه به خاطر مادرم نبود حتما تا حالا خودمو کشته بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم هیچ درکی از شرایطم نداره‌. بدتر بدخلقی میکنه سرشو میکنه تو گوشیش... حتی بهم میگه دیوونه

چه میشه کرد منم حال تو رو دارم خیلی داغونم هم از دست شوهرم که بهم بی توجهی می‌کنه هم می‌خوایم خونه بگیریم درگیریم قیمتا دقیقه به دقیقه می‌ره بالا

چرا عزیزم دلیلش چیه

دلیلش زندگی مزخرفمه.‌‌.. همشم تقصیر شوهرمه. انقد از من دور شده که اعتماد به نفسم نابود شد که چرا انقد من نخواستنیم. چرا توجهی بهم نداره..‌ این رفتار مسخرش از بعد زایمانم شروع شد و باعث شد افسردگی بگیرم و هی هم بدتر ادامه میده واقعا هیچی ازم نمونده

چه میشه کرد منم حال تو رو دارم خیلی داغونم هم از دست شوهرم که بهم بی توجهی می‌کنه هم می‌خوایم خونه ب ...

ان شاالله که خیره‌... همسرت اگه تازگی اینطور شده شاید استرس خونه هست

دلیلش زندگی مزخرفمه.‌‌.. همشم تقصیر شوهرمه. انقد از من دور شده که اعتماد به نفسم نابود شد که چرا انق ...

بد میشه، چند ساله ازدواج کردی 

خب باهاش حرف بزن حرف دلتو بهش بگو بگو من به محبت تو به توجه تو نیاز دارم 

بد میشه، چند ساله ازدواج کردی  خب باهاش حرف بزن حرف دلتو بهش بگو بگو من به محبت تو به توجه تو ...

نزدیک چهار. پسرم یکسال و خورده ای... کاش حرفمو می‌فهمید هر بار درین باره حرف زدم چرت و پرت تحویلم داده یا بحثو پیچونده یه جور دیگه دعوامون شده. اصلا قبول نداره که مشکلی از طرف اون هست