2777
2789
عنوان

مشهد🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 64 پست
انشاالله به سلامتی بری و واسه ماهم دعا کنید  خدارووووشکر ما همسایه آقا هستیم و دو ساعت بیشتر ر ...

خوشا به سعادتتون عزیزم..

من تاحالا نرفتم💔😭

میشه وقتی رفتی حرم واسه ازدواج منم دعا کنی؟🥺💔

دعا کن تا اخر سال ازدواج کنم با یک ادم خوب لطفاا یادت نره ها عزیزم لطفا منم دعا کن😭💔

اسمم هستی هستش

خسته تر از خسته تر از خسته ام قفل ترین مغز جهان در من است...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما ماه عسل رفتیم مشهد اتفاقا پریود هم بودم بعدشم پرسیدم گفتن زیرزمین میتونی بری رفتم اونجا و کلی دعا کردم همه دعاهم قبول شد من عاشق امان رضام 

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
الهی ماه دیگه بیای اینجا 🌸من خونم روبرو امام رضاس قربونش برم اما وقت نمیکنم برم قسمت بشه جمعه برم ا ...

خوش بحالت🥺 برو برا من و دوستایی که دلشون میخواد دعا کن لطفا🙏

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤🥲
اخخیییی عزیزم خوشبحالت🥲🥲سلام ما هم برسون کاش بازم دعوتمون کنه🥺

بخدا اینارو میشنوم میگم چقد من بی لیاقتم توفیق ندارم حداقل ماهی ی بار برم 

الهی شما که منتظری بیای و ماهم سرعقل بیایم❤️

سرزمین عجایبه اینجا 👁
الهی ماه دیگه بیای اینجا 🌸من خونم روبرو امام رضاس قربونش برم اما وقت نمیکنم برم قسمت بشه جمعه برم ا ...

خوشا به سعادتتون عزیزم..

من تاحالا نرفتم💔😭

میشه وقتی رفتی حرم واسه ازدواج منم دعا کنی؟🥺💔

دعا کن تا اخر سال ازدواج کنم با یک ادم خوب لطفاا یادت نره ها عزیزم لطفا منم دعا کن😭💔

اسمم هستی هستش

استوری های مائده رو دیدی دلت خواسته؟ منم خیلی دلم هوایی شد

مائده کیه؟

چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل هفده سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم❤🥲
خوشا به سعادتتون عزیزم.. من تاحالا نرفتم💔😭 میشه وقتی رفتی حرم واسه ازدواج منم دعا کنی؟🥺💔 دعا ...

چشم جمعه خدا بخاد برم تو ذهنم میمونی هستی زیبا❤️

سرزمین عجایبه اینجا 👁
وقتی پریود باشی حتی توحیاطشم نباید بری گناه داره

عزیزم من از خادم های حرم پرسیدم گفتن فقط از اون در که حرم اصلی هست نباید بری نزدیکتر نمیدونم منظورم رو رساندم یا نه

من همونم که تا میدیدیم ذوق میکردی 💔حالا اما فاز غم میگیری💚💚
انشاالله به سلامتی بری و واسه ماهم دعا کنید  خدارووووشکر ما همسایه آقا هستیم و دو ساعت بیشتر ر ...

خیلی ممنون😘

خوشبحالتون هروقت دلتون گرفت برید خالی میشید قربونش بشم اگه دعوتمون کنه ماهم میایم پا بوسش🥺

چشم جمعه خدا بخاد برم تو ذهنم میمونی هستی زیبا❤️

مرسی عزیز دلم🥺🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍🤍 

برات حمد خوندم و صلوات فرستادم برای سلامتیت🤍

السلام علیک یا غریب الغربا ،من آبان ماه رفتم دلم پرکشید واسه حرم، تاریخ مسافرتت کی؟چندروز قبلش قرص ب ...

زیارتت قبول انشاالله بازم بری🥰🌹

تاریخش معلوم نیست فکر کنم۱۰یا۱۵

ببخشید این قرص ها ضرر نداره؟

عزیزم من از خادم های حرم پرسیدم گفتن فقط از اون در که حرم اصلی هست نباید بری نزدیکتر نمیدونم منظورم ...

من یه جاخوندم چهارده معصوم پریود باشی توحیاطشم بری گناه،پس شما ازخادمش پرسیدی مشکلی نداشته