آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
اخه الان خواستگارای سنتی هم پسره یه دور قبلا دختره رو دیده به مادرش گفته و اقدام کردن دیگه اونقدر س ...
اونی ک با معرف میاد ندیده ک میاد ببینه
آقایون چتونه هی درخواست میدید؟؟؟ اگر حتی یه مرد توی این کره خاکی باشه و اونم تویی باشی ک توی نی نی سایتی بازم هیچ کدوم از ما خانوما درخواستتو قبول نمیکنیم خودتو پاره نکن 🦦ببینم خوشبختی تو؟؟! یه چی که حالتو خوش کنه داری؟
خب ادم په رفتاری داشته باشه خوششون نمیاد جدی؟ عشوهگر و لوس؟
درحینی وقارتون حفظ میکنید.شاداب باشید.ناامید نباشید.نترسید.حس مثبت داشته باشید.ان شالله یک پسرخوب سرراهتون باشه وزندگی خوبی داشته باشید از ته دل برات ارزوکردم
واسه من خواستگار خییلی خوب از خالم خواسته بود واسطه بشه جواب داده بود دختره گفته میخوام تو دانشگاه با کسب اشنا شم و ازدواج کنم. 😂😂 در حالی که دختری که من باشم اصلا عاشق اون پسرهام.
بابا عشق بی پایان من، مامان کاش واسه لحظهای داشتنت رو حس میکردم.