2777
2789

سلام دوستان من یه پسر ۳ساله دارم و عاشق بچم ولی ۲هفته پیش سقط داشتم.

میخوام زود اقدام کنم واسه بارداری بعدی بنظرتون چقدر زمان باید بگذره؟

یه دکتر رفتم گفت ۴ماه دیگه اما یکی از فامیلای نزدیک که تازه مدرک پزشکیش رو گرفته بعد از سقطش ۱ماه بعد باردار بود گفت نظر دکترا جدیدا اینه که ۲هفته بعد سقط میتونی اقدام کنی اگر شرایط روحی و جسمی رو داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلاچنین کاری نکن چون سردی رحم میگیری.....حداقل بذاردوتاسه ماه بگذره

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
ب نظرم شما اسید فولیک بخور ی ماه استراحت کنی برا بدن خودتم بهتره

خودمم میخوام ۱ماه از تاریخ سقط بگذره. خواستم اگر کسی اطلاعات یا تجربه ای داره به منم بگه

میشه لطفا عوارض سردی رحم رو بگی عزیزم؟

عوارضش اینه که سخت باردارمیشی.....درپریودی دردبیشتری داری.....تورابطه جنسی داخلت سرده وهمسرت این سردی روحس میکنه و.................

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
عوارضش اینه که سخت باردارمیشی.....درپریودی دردبیشتری داری.....تورابطه جنسی داخلت سرده وهمسرت این سرد ...

مرسی از اطلاعاتت عزیزم. میدونی چه کاری می تونم واسه تقویت رحمم انجام بدم؟