2777
2789
عنوان

سبیل فابریک

2510 بازدید | 9 پست

۲۲ سال موهای پشت لبمو اپیلاسیون میکنم اونم فقط با بند که خشن در نیاد تا حالا شیو نکردم تصمیم گرفتم شیوش کنم که دیگه همیشه تمیز و خوشگل باشه چند روزه میخوام ترتیبش رو بدم با ژیلت فکر میکنم بعدش چه جوری درمیاد منصرف میشم مثل این پسرا که برا اولین بار سبیلشونو میزنن یه حسی دارم خیلی مسخرس ولی امروز فردا میکنم

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ژیلت نه. تیغ ابرو بگیر

من این کارو بیشتر واسه موهای اطراف صورت که کرکی تره میپسندم

پشت لب چون یکم موهاش نسبتا تیره تر و ضخیم تره یه ذره ریشه ی موها که میمونه مشخصه

من صورتمو با تیغ ابرو شیو میکنم ولی پشت لبمو بند میندازم

بعضی وقتام که خونم و نمیخوام بیرون برم اونم شیو میکنم😂

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.
من یبار زدم پشیمون شدم راستش  بدجور شد

وااقعا ؟اگر مثلا دو روز یه بار شیو کنی اجازه ندی دربیاد دبازم بد میشه؟

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
وااقعا ؟اگر مثلا دو روز یه بار شیو کنی اجازه ندی دربیاد دبازم بد میشه؟

نه بد نمیشه 

ولی میدونی مثلا من بند مینداژم تا یه هغته ک خبری نیست 

بعدشم ک درمیاد نازکه تابلو نیست 

ولی شیو ک کنم فرداش جوونه زده 

چه کنم چرخ فلک کرده مرا از تو جدا من چه جورابی بپوشم که دهد بوی تورا
ژیلت نه. تیغ ابرو بگیر من این کارو بیشتر واسه موهای اطراف صورت که کرکی تره میپسندم پشت لب چون یکم ...

آخه بند رو طول مبکشه تا موها در بیان من هفته ای یه بار با بند برمیدارم چون همه موها درنیومدن بازم خوب نمیشه

نه بد نمیشه  ولی میدونی مثلا من بند مینداژم تا یه هغته ک خبری نیست  بعدشم ک درمیاد نازکه ...

دییگه مقل آقایون نهایتش دو روز یه بار باید شیو بشه

آخه بند رو طول مبکشه تا موها در بیان من هفته ای یه بار با بند برمیدارم چون همه موها درنیومدن بازم خ ...

هر روشی اصلاح کنی موها یه دست درنمیان عزیزم

آخرش قشنگه...اگه الان قشنگ نیست یعنی آخرش نیست.