2777
2789
عنوان

نی نی یار نی نی یار شب🙏🌷🌷🌷🌷🌷

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 57 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من فهمیدم دروغ میگه اصلا نرفتم

من دروغ نگفتم خدا شاهده  

زود قضاوت کردی 

من دوتا کاربری دارم حواسم نبود میخواستم از اون کاربری نی نی یار رو تگ کنم حواسم نبود از این یکی تگ کردم 

خدا خودش جای حق نشسته چرا قضاوت میکنید!؟؟

کی فکرشو میکرد یه روز حرفامونو به کسایی بگیم که تا حالا ندیدیمشون🙃😢
هیچی ولی یه عده خودشونو میکشن پربازدید شن نمونش استارتر دروغگو

من دروغ گو نیستم دنبال پر بازدید شدن هم نبود 

من دوتا کاربری دارم میخواستم از اون کاربری ام نی نی یار رو تگ کنم حواسم نبود از این یکی تگ کردم 

خدا شاهده چی بهت میرسه برچسب دروغ گو میزنی؟؟؟

واقعاً اسم کاربریت برازنده ته🙂

من دروغ گو نیستم دنبال پر بازدید شدن هم نبود  من دوتا کاربری دارم میخواستم از اون کاربری ام نی ...

😂😂😂

دوتا کاربری داری؟؟

نی نی یار بفهمه تعلیقت میکنه

حذف کن پستتو

🫤

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
الکی به دروغ این تاپیک زد یه نی نی یار تاپیک قبلیمو باز کن که بچه ها سایت کنجکاو بشن برن ببین تاپیک ...

من قصدم این نبود اشتباه متوجه شدی من مثل شما از این سیاست ها ندارم

😂😂😂 دوتا کاربری داری؟؟ نی نی یار بفهمه تعلیقت میکنه حذف کن پستتو 🫤

اشکال ندارد بذار تعلیق کنه تو غصه نخور

اشکال ندارد بذار تعلیق کنه تو غصه نخور

غصه نمیخورم

این همه کاربر دروغگو تعلیق شدن شما هم روش

پررو هم هستی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
غصه نمیخورم این همه کاربر دروغگو تعلیق شدن شما هم روش پررو هم هستی

تو این وسط راست گو باشی کافیه

تو این وسط راست گو باشی کافیه

@نی_نی_یار_پنج  

@نی_نی_یار_3  

دوتا کاربری داره به گفته خودش

پررو هم هست

تاپیک دروغم میزنه

هی بحث میکنه

رسیدگی کنید لطفا