2777
2789
عنوان

به نظرتون من تلخم؟+قضیه دعوا

1132 بازدید | 61 پست

من و دوستم یه گپ مختلط داریم خیلی با دخترا صمیمیم اما اگه پسرا رو اعصابم برن احترام نمیزارم بهشون😐امروز یه پسره از سر صمیمیت گفت گوساله منم برگشتم گفتم قیافته، عمته😐اینم به زبون خودش فحش داد منم گفتم برازنده خودته هرچی گفتی اونم گفت برازنده توعه، منم عصبی شدم کفتم وقتی هر ک*شری رو به زبون میاری لیاقتشم داری اونم بهم گفت خیلی تلخی من برم دعوا نشه بعدم تو گپ گفت شب بخیر😐💔منم چون فامیلای دوستمه ریموو اش نکردم

از درد سخن گفتن و از درد شنیدن با مردم بی درد ندانی کع چ حالیست:) 

چقدر کشش دادی😑😐 از اینایی که دعوا رو می کشن تا قشنگ به جای باریک برسه ها.

قبل از ریپلای اینو بخون......» نظرمن، اعتقادمه. بابت اعتقادم نه به تو نه هیچ کس دیگه ای جواب پس نمیدم. هرجایی خواستی بیا باهات بحث میکنم اما اینجا رو نگه داشتم برای تخلیه احساساتم پس مخالفی ریپلای نکن که بشورمت و قطع بشم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی بگم

من تو همچین گروهایی که کسی به خودش اجازه بده بهم توهین کنه نمیمونم

شخصیت خودمو زیر سوال نمیبرم با هر بی سروپایی کل کل کنم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

نه اصلا خوبش کردین تا یاد بگیره به اسم صمیمیت و شوخی فحش نده

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)

خیلی زشته برای ی دختر ک حرفای زشت ب زبونش بیاره ک شعر ینی چی..واقعااا بده.اون شاید خواسته لج شمارو دربیاره بهتر بود سکوت کنی خودش ساکت میشد .

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
چقدر کشش دادی😑😐 از اینایی که دعوا رو می کشن تا قشنگ به جای باریک برسه ها.

بعضی پسرا با همین کش دادن میخان مخ بزنن 

دیدم که میگما 

چون معتقده طرف هر چی هم مقاوم باشه آخرش خام میشه و اینم کلکشونه