2777
2789
عنوان

ضربه به سر

286 بازدید | 12 پست

سلام 

من دیشب محکم سرم به دیوار خورد و چشمام سیاهی رفت 

یخورده سر درد داشتم و حالم بهم خورد

یهو نصفه شب سرم و چشمام بشدت درد گرفت و رفتم دکتر سرم زدم . سی تی اسکن هم گرفتم همه چی نرمال بود گفت چیزی نیس 

اما هر چی میخورم بالا میارم و سرم درد میکنه 

نکنه چیزیم هست 

باید چیکار کنم

لطفا جواب بدین

ام آر ای برو دقیق تره 

چی شد ک خوردی ب دیوار مگه

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما مجدد برو دکتر

یه دکتر دیگه 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

حتی اگه سی تی اسکن نشون بده چیزی نیس؟

ممکنه خدایی نکرده خونریزی جرئی باشه ک سی تی نشون نده 

کاربر بسیار قدیمیم ک شب تاپیک زدم برا خوزستان💔 گوشی ب دست و چشم گریون خوابم برد❤صبح پاشدم دیدم کاربریه عزیز و نازنینم ب فنا رفته دلم برایت تنگ است کاربریه عزیزتر از جان💔
خطرناکه؟

چنبار بالا اوردی؟ چن ساعت بعد ضربه

وای خیلی میترسممم

نه عزیزم نترس

ترس بده برات 

یه چکاپ میکنی فقط که خاطرت جمع بشه. چون میگی بالا میاری

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

۵ ساعت بعد از ضربه بالا اوردم و تا الان هر چی میخوردم بالا اوردم

پس برو ام آر ای حتما 

اگ ضربه هم خیلی محکم بوده