2777
2789
اون لعنتی همیشه همینجوریه رحم نمیکنه فقط تیغ میزنه یعنی همه چیو دولا پهنا میندازه به ما باور کن یه ک ...

چون شوهرت هیچی نمیگه سوءاستفاده میکنه 

واقعا که چه آدمیه 

دیگ زمونه جوری شده برادر ب برادر رحم نمیکنه 

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستانی ک آ۳۲ دارید راهنمایی کنید از اول تنظیمات دوربین ی جوری بود ک من وقتی از صورتم سلفی میگیرم ه ...

برو تو تنظیمات دوربین 

دعا کنید برام بزودی تیکر بارداری مو بزنم ۵ ساله منتظرم انشاءالله هرچی از خدا میخوایین بهتون بده 🌹🤲 ذخیره تخمدان یک دهم و تخمدان های خیلیییییی کوچیک دکتر میگ خودت نمیتونی مادر بشی اهدایی باید بگیری 💔💔🖤😭😭😭😭 ینی بچه از گوشت و خون خودم نمیتونم داشته باشم 💔😭😭😭😭😭😭😭 الهی بمیرم برای حال دلم🖤خداجونم اگه تو بخوایی یک درصد میشه صد در صد من بهت ایمان دارم ❤️ عاشق دوقلوی دختر پسرم 😍خدایا بچه های سالم و صالح و خوشگل و باهوش بهم بده چیزی ازم نگیر 🤲 ممنون میشم برام دعا کنی ، انشاءالله شمام حاجت روا باشین 🌹🌹🌹 اصلاح سبک فلورا تاجیک هم انجام میدم... قدیمی ام چند بار تعلیق شدم 🥺 ...   فقط اونجایی ک تتلو میگه : خستم از جماعت زنده کش مرده پرست ...و اونجایی ک شادمهر میگه : من از با تو بودن ب خدا سرد نمیشم تن تو ، تن تو آتیشه برام❤️
مشکیش از بقیه گرونتر بود رنگای دیگش ۶۵۰۰۰۰۰ بودن

موقعی که من میخریدم مشکی و یاسیش یه قیمت بود خیلیم سخت گیرم اومد صد تا مغازه گشتم تا اون رنگشو موجود داشت، فقط سفید و آبیش ۶۶۰۰ بود،شما چه رنگی خریدی؟

السلام علیک یا ابا الصالح المهدی ادرکنی 💚💚💚💚
برو تو تنظیمات دوربین 

😂😂

میدونم ی گزینه ای باید تو تنظیمات باشه خب

ولی نمیدونم دقیقن کدوم گزینه

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
موقعی که من میخریدم مشکی و یاسیش یه قیمت بود خیلیم سخت گیرم اومد صد تا مغازه گشتم تا اون رنگشو موجود ...

مشکی دیگه گفتم بقیه رنگاش صد یا صد پنجاه ارزونتر بود

😂😂 میدونم ی گزینه ای باید تو تنظیمات باشه خب ولی نمیدونم دقیقن کدوم گزینه

بزن رو این بعدم برو رو صورت درستش کن 

چون شوهرت هیچی نمیگه سوءاستفاده میکنه  واقعا که چه آدمیه  دیگ زمونه جوری شده برادر ب برا ...

والا این به خواهرش  ک مطلقه اس و با یه بچه تنها زندگی میکنن هم رحم نمیکنه گوشش و میبره هر ماه 

بعد خودش و زنش شاغلن بچه ام ندادن پس انداز و ماشین خوب و کلی مزایا از شغلشون دارن بازم تو هفته از همه پول میگیره میگه خرجی ندارم همه رو خرج تیپ خودش و زنش میکنه پولای خودشونو پس انداز میکنه

دخترا اسم من صرفا بخاطر نشوندن خنده روی لبهای قشنگ شماهاست ک شاید تو یه لحظه ای ک غمگینین یا حوصله ندارین منو تو یه تاپیک ببینید و لبخند بزنید 😁نگید ک فکر میکنید من یه دسته پشم فرفری ام که رو ساق پاهای کلفت صغرا نشستم که ناراحت میشم ازتون 😑😑😑🤣🤣🤣🤣🤣🤣 تو بعضی تاپیکا میگن واقعا پشمهای فر خورده صغرا ؟؟؟؟!!!!!منم در جواب میگم پَ کی ؟ اصغر ؟ 🤣🤣🤣🤣اینایی ک معتقدن مردا یا زنایی ک خیانت میکنن  همسرشون یا طرف مقابل براشون کم گزاشته منو ریپلای نکنید چون پرم به پرشون گیر کنه پرپرشون میکنم 💪💪💪🙅🙅🙅 من تو دلم همییییشه غمههه حتی اون لحظه هایی ک تو تاپیکای فان کامنتی میزارم ک شما زمینو گاز میزنید هم باز من تو دلم غمگینم اما هنوزم سر پام    
استارتر گوشیت مونتاژ هنده؟؟  اگه تایوانی بود حداقل یه تومن گرونتر میخریدیا

اره هنده گفتن تایوان ۳۰۰ تومن گرونتره ولی هیچ فرقی هم با هم ندارن ولی پس گرونیش واسه چیه؟؟؟

والا این به خواهرش  ک مطلقه اس و با یه بچه تنها زندگی میکنن هم رحم نمیکنه گوشش و میبره هر ماه&n ...

واقعا متاسفم براش ☹

بزن رو این  بعدم برو رو صورت درستش کن

واهاااااییییی🥰

مرررررسی تابستون میشه دو سال ک خریدم

تازه یاد گرفتم😑💔

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
واهاااااییییی🥰 مرررررسی تابستون میشه دو سال ک خریدم تازه یاد گرفتم😑💔

قربونت عزیزم 😂 من عاشق گوشیم برا همین مدلا و قیمت و چیزای داخل گوشی همه رو واردم همسایه هام همش میان پیش من حتی خونه بابامم میرم همسایه ها اونام میان گوشیشون مشکل داره درست کنم دوستم میگ مغازه بزن 😂😂

اره هنده گفتن تایوان ۳۰۰ تومن گرونتره ولی هیچ فرقی هم با هم ندارن ولی پس گرونیش واسه چیه؟؟؟

اصلا تایوان سخت گیر میاد 

میگن سیصد ولی موقع حساب یه تومن بیشتر میگیره🥲

بازم مالزی بهتر از هنده حد وسط تایوان و هنده