2777
2789

لابد مدیر سایت

قبلا یه اقایی بود 

یه مدتم تاپیک میزد

بعد سایت رو فروخت ب مونا تهرانی

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمنع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

لابد مدیر سایت قبلا یه اقایی بود  یه مدتم تاپیک میزد بعد سایت رو فروخت ب مونا تهرانی

چق اطلاعات

من حتی تلفظ تاپیکم نمیدونم😂

آرمان🖤آرتین داداشی گریه نکن باشه؟! 🥺🥲مامان و بابا و داداشی رفتن مسافرت ولی قول میدم تا برگردن پیشت میمونیم،من و امثالم وقتی سن تو بودیم شبکه پویا رو تماشا میکردیم ولی شجاعت و غیرت تو با ما فرق میکنه آخه نمیدونن تو پسری از مکتب دلیران هستی:)))به مامان نگو من کشتمش ؟به مامان نگو که یه گلاده آدم حدود ۷۰ نفر اونقدر زدیمش که رفت کما بعدش شهید شد؟به مامان نگو با سنگ و مشت و لگد اونقدر زدمش ولی اون حاضر نشد یه فوش بده؟به مامان نگو چاقو رو جوری توی بدنش فرو بردم که چاقو کج شد؟به مامان نگو لختش کردیم ازش فیلم گرفتیم در حالی که مامانش می‌گفت فیلم پسرمو پخش نکنین اون راضی نیست نامحرم فیلمشو ببینه...(از آرمان هامون،آرمان ها می‌سازیم) به خاطر امضام گزارش بزنی حلالت نمیکنم به خدا...چون امضای خودمه و اگه دوست داشتین بخونین:)🤍✨
چق اطلاعات من حتی تلفظ تاپیکم نمیدونم😂

هعی از سال ۹۴ عضوم خواهر ولی مدام ترکیدم😅

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
یعنی چی ترکید عزیزم؟من فقط نظاره گرم از سایت چیزی نمیدونم

کاربریم حذف شد