2777
2789
عنوان

کنکوریااا

| مشاهده متن کامل بحث + 2075 بازدید | 149 پست
بنظرتون از الان ب چی میشه رسید  از جون مایه بذاریااا بالای ۱۲ ساعت پرستاری میشه؟ ترازم الانا ...

اره عزیزم طرف از بهمن ، اسفند میخونه پزشکی قبول میشه

ولی باید دقیق و مفهومی بخونی 

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرتون از الان ب چی میشه رسید  از جون مایه بذاریااا بالای ۱۲ ساعت پرستاری میشه؟ ترازم الانا ...

آره حتما میشه اگر درست حسابی بخونی . تراز قلم چیت پنج هزاره؟

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
واییییی فیزیک کابوس منه حالممممم ازش بهم میخورهههههههههه

منمممم اینطوری بودم یعنی هیچی نمیفهمیدم نمیدونم چیشد الان درصد فیزیکو فقط خوب میزنم بقیه درسام داغون😐😂

اینم میگذره سخت نگیر:)
موفق باشیییییییییییی عزیزم 

مرسییی گلمممم همچنین ان‌شاءالله به آرزوهات برسی و موفق شی خودتم

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
بنظرم بشین برا نهاییای دی ماهت خوب بخون چون تایمش کمه . بعد از امتحانات با خیال راحت بشین بخون برا ک ...

آره اگه هم امتحانات دی رو خوب بخونم بازم دوازدهم رو کامل تموم میکنم کتاباشو میمونه دهم یازدهم 

قنادتونم 🧑‍🍳🎂🍪🥮

یعنی فک کنم سال کنکور وحشتناک ترین سال هر آدمیه تو زندگیش  منم کنکوریم و به شدت استرس دارم و ن ...

رشتتون چیه 

منمممم اینطوری بودم یعنی هیچی نمیفهمیدم نمیدونم چیشد الان درصد فیزیکو فقط خوب میزنم بقیه درسام داغون ...

چیکار کردییییییش چجوریییی ؟ 

به خدا سر کلاسش چشام بازه ولی خدابم همه درسارو هزار بار خوندم فیزیکو یه بارم ورق نزدم

هرکی 
آره اگه هم امتحانات دی رو خوب بخونم بازم دوازدهم رو کامل تموم میکنم کتاباشو میمونه دهم یازدهم 

خب عزیزم در کنار دوازدهم ، پایه رو هم بخون 

از خاکسترت بلند شو ققنوس 🔥🧡
اره ۵۰۰۰ ، ۵۱۰۰😑 هنوز دوتا ازمون شرکت کردم  امیدی هست؟ حداقل پرستاری بیارم

ارههه بابااا ترازای قلم چی مثل کنکور نیس خیلی پایین تر میزنه با پنج هزار و صد هم مطمعنن میتونی بالا ترم ببریش . مشاور من ترازش شیش هزار بوده پارسال بعد پزشکی تهران آورده 

مهرانفر نیست فامیلیش؟

نه عزیزم

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی