2777
2789
عنوان

یلدا تنهاییم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاحالا طعم دورهمی یلدارو نچشیدم

لایک نکنننننن🦖، اگ تو یه تاپیک دیگ بات بحث کردم ولی تو یه تاپیک دیگ بات مهربون بودم بدون اسم کاربریا یادم نمیمونه وگرنه من هنوزم ازت بدم میان عن خانوم فضول😒🔫🔫      کاربر نی نی سایتی عزیز: حس ششم و زهرمااااار حس ششم و مرضضضض       چالش ناشناس، حرفی سخنی بوگو : https://harfeto.timefriend.net/16728622879540
برنامه موسیقی ک فک نکنم باشه شاید رفتیم سرویس چای قلیون گذفتیم

چرا بابا

کدوم شهرین؟خیلی جاها هست موسیقی زنده و پک یلدا و …

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

وایی چقدر شبیه مایید شما

فقط ما باکسی قهر نیستیم ولی صمیمی هم نیستیم

همسرم اول گفت بریم خونه مامانت اینا بعداز جندروز گفت ماشینم مشکل داره بمونیم همینجا یدفه میزارتمون تو راه

من که میام اینجا با شما جشن میگیرم🥴🙋‍♀️😄🥳🥳🥳🥳

روزهای خالی از عشق..... 
من بخاطر بچم کلا یلدا نمیگیرم اونروزم کسی بیاد خونم درو بازنمیکنم 

چرا

من یقین دارم مرد کوچک من روزی بزرگ مردی میشود که برای دیدن چهره ماه مردانه اش باید سر ، بالا کنم ، برای پسرم...😍 دخترکم دوست داشتنت قشنگ ترین کار تکراری دنیاست...😍
وایی چقدر شبیه مایید شما فقط ما باکسی قهر نیستیم ولی صمیمی هم نیستیم همسرم اول گفت بریم خونه ما ...

من خودم دوس ندارم بریم چون میدونم مامانم هبچ تدارکی نمیبنیه دوستم نداره یلدارو

اگ برمم الکی رفتم بیشترحوصلمون سرمیرا