2777
2789
عنوان

یلدا تنهاییم☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 86 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش به حالت من ارزوی یه مامان باسلیقه رودلمه😂هیچ مناسبتی هیچ کاری نمیکنه

من از سالی ک با خانواده شوهرم وصلت کردیم حدود ده ساله تقریبا هرسال مادرشوهرم اینا خونه مامانم بودن 

هرسالم کرسی و تنقلات و سفره و همه چی.  اما امسال گفتم دیگه نگیر مهمونی همش تونباید بگیری ک

خیلی بده رفت وامدخانوادکیم خیلی خوبه ولی دیگ الان خیلی کم شدت

اره ما اتفاقا هم خونواده همسرم پرجمعیتن هم خونواده خودمون... ولی به بهونه دوری هیچکس با هیچکس دیگه رفت و امد نمیکنه.... تازه که عروسی کرده بوذیم کرونارو بهونه کرده بودن

روزهای خالی از عشق..... 
من از سالی ک با خانواده شوهرم وصلت کردیم حدود ده ساله تقریبا هرسال مادرشوهرم اینا خونه مامانم بودن&n ...

بزا بگیره همینکه دلش زنده س خیلی خوبه دیگ اگ ازمد بیفته هرسال تنهامیمونین بعدا حسرت میخوری

البته هرجور ک صلاحه من نظرخودموگفتم😁

اره ما اتفاقا هم خونواده همسرم پرجمعیتن هم خونواده خودمون... ولی به بهونه دوری هیچکس با هیچکس دیگه ر ...

من سه تابرادرشوهردارم

خودم فقط یه داداش

ولی خب میونم باخانواده شوهرم شکرابع 

من سه تابرادرشوهردارم خودم فقط یه داداش ولی خب میونم باخانواده شوهرم شکرابع 

منم فقط با پدرمادر همسرم رفت و امد دارم... چون خاهربرادراش منو نه پاگشا دعوت کردن ن کادو بهم دادن... منم گفتم خودشون دوست ندارن رفت و امد کنیم... 

روزهای خالی از عشق..... 
منم فقط با پدرمادر همسرم رفت و امد دارم... چون خاهربرادراش منو نه پاگشا دعوت کردن ن کادو بهم دادن... ...

ما با برادرشوهرمم قط رابطه ایم البته میخواستن یه جایی یه پولی ازمون کلابرداری کنن ما نزاشتیم طلبکارشدنو اوناقط رابطه کزدن😐😂کفتن زنش یادش میده به خانوادش کمک نده

دقیقا حرف دل خیلی هامونو زدی

🥺♥️

«تماس با زندان برقرار شده ، تماس گیرنده زندانی میباشد» امیدوارم هیچوقت این صدا 👉🏿رو از پشت تلفن نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعام کنید💔/امضای قبلیم رو پاک کردم اما تو تاپیکا راجع بش توضیح دادم ! خدا جونم به خودت قسم من اگه جای تو بودم دلم به حال این بندت میسوختاااا بجنب قربونت برم بجنب💔