2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لعنتی میری برمیگردی چیکار میکنی ک...گیجه گرفتیم از دستت😂رقت تو چشام چیزات که😂

بابا بخدا نمیدووونی ک😐😐

واسه یه کاربر عکس

گذاشتم اومدم میبینم تو یه تاپیک پست

اول گذاشته.

خب من اگ میخواستم تو گوگل بمونن ک پاکشون

نمیکردم

الان اومدم فقط ب نی نی یار بگم عکسا رو پاک

کن

بغلِ طُ از جنسِ نرمِ بهشته 🙃💙   کاپ_کیک_عصبانی 
ژنتیکی نداشتم 21 کیلو چاق شدم هنرم همین بود اونو از بین بردم😂

لطفا یه بار دیگه بذار نذار حسرت به دل بمونم 🤣🤣🤣

🫂بلوچ و عرب و کورد تجزیه طلب نیستن😐 بلکه اونا سالهاس که لب مزرهای ایرانمون قربانی شدن 😑میدونی چه معادنی تو سیستان بلوچستان هستش ولی مردمش در نهایت فقر زندگی میکنن🤐 میدونی عرب ها بیشترین هزینه رو در جنگ تحمیلی متحمل شدن😭 الان اوضاعشون ....میدونی کوردها چه نسل کشی درشون رخ داده😭 میدونی بچه های روستاهای لب مرزیشون چقد قطع عضو و ناقص میشن😭 برای اینکه هنوز مینهای اون منطقه ها پاکسازی نشده😡 میدونی ....میدونی....میدونی بازم قضاوت نابجا میکنی 😡😡😡 حضرت حسین زیر بار ظلم نرفت💙💙💙🖤🖤🖤🤍🤍🤍🤍 هرچی لعن و نفرین بود که مردم واسه صدام حسین جانی میکردن الان هزاران برابرش پیشکش اردوغان که اون مردم بی گناه جنساید میکنه آمین 
اینم من ۱۸کیلو کم کردم دوتا زایمانم داشتم😁

ماشاءالله ....چه هیکلی ....ازاون دوتاسوت هازدم که پسرابرای دخترخوشگلامیزنن ...همتون خوشگل وخوش اندامین جیگرا ...

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه
خوب اندام خوبو خدا افریده. از خودت چی داری... منم بخام بزارم خیلی بهتر توام. اما خوب... 😂 

نه دیگه خواهر جان . 

اینکه نذاری دنبه منبه به اندام خوب خدادادی اضافه بشه هم هنره .

از طرف یه خانوم اضافه وزنی  

جلو پشتشون که یکیه مردا می‌خوان چیو ببینن😐😂

ن یکی لختی گذاشت  همه چیو ریخته بود بیرون لامصب 😁😁😁😊

هنوز اون هدیه ارو دارم که گفتی بسوزونش که یاد من نیافتی 😔😔 هنوز اون شاخه گل ها تو اتاقه.  منم  یادت میافتم اتفاقا😔😔