2777
2789
حالا بازم اگه تو دیوار بگردی شکار میتونید لااقل یه سه نفره ارزون پیدا کنید فعلنی باز تا وقتی بهترشوب ...

اره تو دیوار یه مبل خیلی خوشگل دیدم سه تومن .

جدا شدم اما قوی شدم به خودم افتخار میکنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا بازم اگه تو دیوار بگردی شکار میتونید لااقل یه سه نفره ارزون پیدا کنید فعلنی باز تا وقتی بهترشوب ...

همینکارو باید بکنم بخدا چشاش قرمز شده ازبس گریه کرد واروم نمیشه...اخه عادت داشت روش غذا میخورد میخوابید تلویزیون نگاه میکرد و....

عزیز دلین شما  الهی بگردم  حلال کن😂🤝

❤️🥰عزیز دلی تنت سلامت

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
همینکارو باید بکنم بخدا چشاش قرمز شده ازبس گریه کرد واروم نمیشه...اخه عادت داشت روش غذا میخورد میخوا ...

ببین دختر خوب نو نخر اصلا بزار یکم پول اومد تو دیوار بگرد اگه برگردی میز های خیلی خوب و مفت نیتونی پیدا کنی .

اگر دنبال نو هستی که هیچی 

یه میز تاشو برای پسرت بگیر فعلا ۱۰۰ هزار تومنه 

به خدا افسرده شدم، ما اصن بدون ماشين نبوديم، حالم خيلي خرابه 😢

دختر خوب برای این که یه پس انداز کوچیک داشته باشی مولت که به ماشین نمیرسه طلا بخر پس انداز کن ماشین ثبت نام کن اسمت در اومد طلاهاتو بفروش همه همین کار رو میکنن

دختر خوب برای این که یه پس انداز کوچیک داشته باشی مولت که به ماشین نمیرسه طلا بخر پس انداز کن ماشین ...

صدبار ايران خودرو نوشتم درنيومده اسمم، طلا هم الان خيلي گرونه فايده نداره بخرم

صدبار ايران خودرو نوشتم درنيومده اسمم، طلا هم الان خيلي گرونه فايده نداره بخرم

سایپا هم رفت بالا یهو اونایی که تونستن کوییک بنویسن بدون قرعه هم بود خیلی برد کردن

اَلحَمدُاللهِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتِمَسِّکِینَ بِوِلایَهِ امیرِالمومِنین عَلی بنِ اَبی طالِب و اَولادِه
همینکارو باید بکنم بخدا چشاش قرمز شده ازبس گریه کرد واروم نمیشه...اخه عادت داشت روش غذا میخورد میخوا ...

جدی گناه براش بخرید تو دیوارو بگرد یه چندروز پیدامیشه ارزش نداره برای یه مبل گریه کنه عادت داشته طفلی بچه