2777
2789

حوصله زندگیوندارم اعصابم بدبهم ریخته یه دورغذامم سوخت بدتربهم ریختم الان دوباره غذاگذاشتم منشااین حال بدمم نمیدونم🥲

چون غذات سوخته حالت رو بدتر داغون کرده 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم عصبیم الان🥺

رژیم میگیرم دوهفتس تو هفته اول خیلی کم کردم و خوب بود الان چون گلا به روت شکمم کار نمیکنه کم نمیکنم شکمم ورم داره😭

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️
چه بددکتربرو

حالا روشای خونگی و امتحان کنم ببینم چی میشه😢

عضو گروه آبی💙 شروع رژیم :6 آذر. (وزن فعلی 12دی:58) *وزن شروع:61*  هدف اول:56🔒 هدف دوم52🔒 هدف سوم:50 🔒 *وزن هدف :50*🔐 من میدونم که میتونم😉💜 واسه رسیدن به هدف باید از یه جایی شروع کرد🙂🦋❤️
مرداچشونه😐

مال من همیشه برج زهرماره این هفته به اوجش رسونده یه هفتس میگم بو میدی برو حموم به گوشش نمیره

بخاطر اسمم منو ریپلای نکن من اصلا جاری ندارم...هر اسمی زدم برای کاربریم قبول نکرد از 

منم عصبیم الان🥺 رژیم میگیرم دوهفتس تو هفته اول خیلی کم کردم و خوب بود الان چون گلا به روت شکمم کار ...

رژیم معمولا یبوست می یاره. باید مایعات و میوه زیاد بخوری. تخم شربتی با آب قاطی کن و بخور. هم سیرت میکنه و هم درمان یبوست میشه

ایشالله زودترخوب بشی

مرسی❤️

توام ایشالا حالت بهتر شه❤️

سیلاکس بخور 

قرصه؟ 

2790
2778
2791
2779
2792