2777
2789
عنوان

همین الان خاستم خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 71 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین فقط به فکر خودت باش ..اگه میتونی برو سر ی کاری ..از شوهرت پول میگیری برا خودت پس انداز کن ....کاری کن اگه بعدا خواستی طلاق بگیری خودت چیزی از خودت داشته باشی ...بعدم خواهشن بچه نیار تا اعتناد کامل

به مَن نَپَر ،لَب پَر میشی ،....لَب تَر کنم ،پَر پَر میشی

چی بگم منم دلم پره منم بارها خسته شدم خواستم خودکشی کنم اما بخاطر پدر مادرم نکردم اونا فقط منو دارن. دو شبه شوهرم قهر کرده خونه نیومده نمیدونم چکار کنم دوس ندارم ب کسی هم بگم از استرس تنگ نفس گرفتم

خدایا خودت پناهم باش...🙏💚

ارزش داره واسه هرزگی یکی دیگه تو بمیری؟!

یعنی تو ارزشت انقدره؟!!!

یکی دیگه گناه کرده، تو چرا با جونت تاوان پس بدی،

جوری از زندگیش برو که حسرت به دلش بمونه،

کی گفته زندگی بعد از طلاق بدتر از زندگی اینجوریه؟!

جووونی، به خودت رحم کن، بچه هم نداری، جدا شو، درس بخون شاغل شو مستقل شو واسه خودت زندگی کن

خودتو تو این زندگی پیر نکن خواهر عزیزم، یه زمانی نشه که بچه هم داشته باشی و پشیمون باشی که امروز نرفتی، بروووو

شدی قلب و تن و روحم💖

بشین زندگیتو از دور تماشا کن

یه زوج دیگه رو جای خودتون تصور کن ببین به اون زن میگفتی خودکشی کن راه دیگه ای نداری؟!

قطعااااااااااااااااااا نه!!!!

پس بدون بخاطر کی داری چیکار میکنی 

تروخدا پیاممو چندبار با دقت بخون التماست میکنم 

یک زنم که در هر شرایط آرامش خودمو حفظ میکنم🤞بعضی وقتا بدون اینکه بدونم چرا تا حد مرگ دلم میگیره😔

شجاع باش سنی نداری ولش کن برو واسه خودت یه زندگی بساز

خدایا شکرت .من عاشق ائمه هستم ۵ سال پیش نیمه شعبان ولی همه جا جشن بود و حس خوب فهمیدم باردارم و خدا بهم پسرمو داد بعد از بارداری خارج از رحم و با فقط یک لوله خدا معجزه کرد واسم و امام زمان بهم عیدی دادن حال‌ام روز مادر حضرت زهرا بهم عیدی دادن و فهمیدم دوباره باردارم وقتی که یک سال و نیم منتظر بودم و دکترا میگفتن با یه لوله شانس بارداری ۵۰ درصده خدا چیزیو بخواد میشه  فقط بنظرم رمزش اینه که ناشکر نباشی حتی تو بدترین شرایط وقتی اولین بارداریم تو حرم امام رضا فهمیدم ناموفقه صدبار به خودم گفتم فقط شکر کن و ناشکری هم حالتو بد میکنه و هم شرایط و سخت تر الان فقط خداراشکر میکنم و زندگیمو سپردم به خودش با اینکه مشکلاتم زیاده (میشه واسه سالم بودن نی نیم صلوات بفرستین  )

چرا ب خاطر اشتباه ی نفر دیگه میخوای اون دنیاتو بسوزونی عزیزم

نمیتونی فراموش کنی جدا شو 

میدونی خودکشی چ گناهیه و اون دنیات چی میشه

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
2790
2778
2791
2779
2792