2777
2789
عنوان

همین الان خاستم خودکشی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1474 بازدید | 71 پست
این زندگی ارزش اینو نداره ک بخاطر یکی دیگه خودتو حذف کنی همونطور ک دلتو سوزوند دلشو بسوزون ب اون ب ع ...

ولی من احمق هنوز دلم برای اون میسوزه با اینکه دلمو سوزوند.

مهریه شاید بده ولی نه خیلی زیاد...

ینییی چی شاید بده باباااا یکممم محکممم باش درخواست نکن امر کن بگیر مهریتو برتر اجرا به حرف مامانت و بابات گوش نده بدون اون راحت تری با اون مستثنی برو زندگیتو‌بکن سنی نداری هنوز

یه حس بی حسی نسبت به هر حسی🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اونا زندگی رو فقط موندن زیر سایه ی یه مرد میبینن،

دیدشون همینه که یه نر بالا سرشون باشه،

الان مگه خوشبختی؟!!! الان تو اوج طراوت و شادابی باهات این طور کرده،وقتی۵۰ سالت شد چند تا بچه داشته باشی، فک کن ببین این نر چیکار میکنه باهات،

یکی از آشناهام الان خانم نزدیک ۶۰ سالشه، از اونایی بود که میگفت طلاق بده زشته، همسرش خیانت نمیکرد، اما یه سری اخلاق مضخرف داشت، خانمه چند سال تازه اعتراف کرد که خودمو تباه کردم، کاش وقتی جوون بودم جدا میشدم، میگفت یک عمر عذاب کشیدم،کاش زمان به عقب برمیگشت،

میگفت اگه تو یه اتاق با نون خشک زندگی میکردم، بهتر از این بود که جوونیمو پای این مرد حروم کنم،

فکر کن و به خودت رحم کن

شدی قلب و تن و روحم💖
اونا زندگی رو فقط موندن زیر سایه ی یه مرد میبینن، دیدشون همینه که یه نر بالا سرشون باشه، الان ...

بله درسته....

متاسفانه خودمم ترسوام..

چون اعتمادبنفس و حرمت نفس داغونی دارم.....

خیلی حال بدی دارم....

نمیتونم حتی توصیف کنم حال روحیمو...

اطرافم طلاق خیلی دیدم، اما هیچ کدوم بدبخت تر از زندگی قبلیشون نشدن، دوستم بعد از هشت سال بایه کیس عالی ازدواج کرد، تو اون تایم درسشو خوند شاغل شد کلی کارا کرد و اصلا هم پشیمون نبود از طلاقش، حتی اگه ازدواج هم نمیکرد باز خوشحال بود که کار عاقلانه ای کرده و خودشو نجات داده.

ده ها مورد اینطوری دیدم اطرافم،

حتی اگه جدا شه و تو خونه پدر بپوسه، باز هم شرف داره که به یه زندگی اشتباه ادامه بده

شدی قلب و تن و روحم💖
اطرافم طلاق خیلی دیدم، اما هیچ کدوم بدبخت تر از زندگی قبلیشون نشدن، دوستم بعد از هشت سال بایه کیس عا ...

ممنون عزیزم😭😭😭😭😭😭😭😭

به این حرفا نیاز داشتم😭😭😭😭😭😭

بخدا روزی صدبار میخام خودکشی کنم..

چون به همسرم وابستم ولی خیانتکاره، و ترک نمیکنه کاراشو، خیانت جن سی کرد بهم،، حتی بهم زگیل تناسلی داد😭😭😭😭😭😭😭😭

بله درسته.... متاسفانه خودمم ترسوام.. چون اعتمادبنفس و حرمت نفس داغونی دارم..... خیلی حال بدی دار ...

همه ی این حالاتت طبیعیه عزیزم، منی که فقط اینجا خوندم حالم بد شد، شما قطعا حالت خیلی بده، چون تجربه ی خیلی بدی داشتی،

تا وقتی تو این زندگی باشی حتی پنجاه سال بعد این حس و حال بد کنارته، اما وقتی جدا شی چند وقتی شاید حالت از الان هم بدتر شه،اما با گذشت زمان هر روز بهتر میشی،

شدی قلب و تن و روحم💖
ممنون عزیزم😭😭😭😭😭😭😭😭 به این حرفا نیاز داشتم😭😭😭😭😭😭 بخدا روزی صدبار میخام خودکشی کنم.. ...

دورت بگردم ادامه دادن با این آدم به جز آسیب روحی، یعنی hiv و هزار تا مرض دیگه، وقتی یبار انجام داده، حتی اگه توبه کنه باز هم اعتماد نمیشه کرد، حتی اگه واقعا تا آخر عمرش تکرار نکنه، اما این احساس شک دیوانت میکنه، این زندگی رو تمومش کن، تو هم مثل میلیون ها خانمی که جدا میشن جدا شو، نگو شکست خوردم،بگو از شرایط بد با قدرت بیرون اومدم ، این خودش پیروزیه عزیزم

شدی قلب و تن و روحم💖
ولی من احمق هنوز دلم برای اون میسوزه با اینکه دلمو سوزوند.

نسوزه عزیزم دلت ب حال خودت بسوز ک ته خط رسوندت.

آرام باش هیچ چیزی ارزش این همه دلهره را ندارد:)👣               وقتی گریه کنی هیچکس بهت اهمیت نمیده تا شروع میکنی به خندیدنحسودیا شروع میشه پس بخند بخند بخند(:🙃
2790
2778
2791
2779
2792