2777
2789
عنوان

مهمه بياين بگين

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 28 پست
دهنت سرويس 😂 

😂😂😂راحت باش بابا گوزه دیگه دست خود ادم نیست اوووووهههه من انقدر تو خونه میزنم داداشم پلو اسمم گوزو میچسبونه😂😂😂

بچه‌ها نخندینا🖤🙂...به نام خدای رنگین کمان🖤🌈...بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره :)💔🖤
دیروز تومترو بودیم بعد مامانم خسته بود تا مترو حرکت کرد مامانم نشست کف مترو خانوما گفتن خانوم شما نش ...

ای واییییی بمیرم براش ولی ببخش خندمم گرف😂😂

بچه‌ها نخندینا🖤🙂...به نام خدای رنگین کمان🖤🌈...بارون اومدو یادم داد تو زورت بیشتره :)💔🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

می تونیبری دونه دونهاز همه بپرسی ایا شنیدن یا نه؟ مثل داستان گوز عروس!،

یه عروس بوده زمان قدیم. یهویی وسط،مهمونی می گوزه.  

بعد مهمونی از مادرش،می مرسه می گه خیلی خجالت کشیدم نمی دونم شنیدن یا نه روم نمی شه ؟ 

فردا ش،مادرش،مهمونی می ده و دوباره همهرو دعوت می کنه و دونه دونههز مهمونها می مرسه شما صدای گوز دخترم رو شتیدید یانه!!!!🤔🤔🤔

ابن داستان کنایه از اینکه از،چیز پنهونی که مردم خبر ندارن خودمون با کارهامون خبر دار می کنیم .

در کل به روی خودت نیار  

😂😂😂راحت باش بابا گوزه دیگه دست خود ادم نیست اوووووهههه من انقدر تو خونه میزنم داداشم پلو اسمم گوز ...

خانواده با همكلاسي فرق داره عزيزم 😂

بهشت رو به بها ميدن؛ نه به بهانه. 
😂😂😂راحت باش بابا گوزه دیگه دست خود ادم نیست اوووووهههه من انقدر تو خونه میزنم داداشم پلو اسمم گوز ...

یه بار دوس پسرم جلوم این کارو کرد من وانمود کردم نشنیدم بعد خودش گفت ببخشید بیشتر از این نتونستم خودمو کنترل کنم تو قراره همیشه بیای پیشم چقدر خودمو نگه دارم .گفتم راحت باش والا به خدا

در سرزمینی که انسانها حیوان آزاری میکنند دعاها هرگز به آسمان نمیرسند

یه بار دوس پسرم جلوم این کارو کرد من وانمود کردم نشنیدم بعد خودش گفت ببخشید بیشتر از این نتونستم خود ...

😂😂😂

اونقدرا ك فكرشو ميكني راحت نميشه گذشتتتتت 😂 اصلا جرات ندارم با يك نفرشون رو در رو شم 💔

چیزی گفتن بگو مگه شما نمیکوزین😂😂😂