2777
2789
عنوان

چکار کنم+شات

| مشاهده متن کامل بحث + 2364 بازدید | 84 پست
نه بابا  دارن خونه بابام میسازن  یه اتاق جدا بمن میدن اونم اگر مامانم بذار .یعنی سرویس ج ...

ان شاالله روزای خوب واسه خودت و بچت در راهه،غصه نخور خداروشکر که مستقلی تا میتونی پس انداز کن واسه خودت و بچت،خواهر من کلا همه چیش خونه ما بود مامانم میگفت پولاتو فقط طلا بخر واسه خودت،اونم طلا خرید که تو‌زندگی بعدیش به دردش خورد

عزیزم به نظر منم تا هنوز رسمی و قانونی جدا نشدی خونه بابات بمون. من به بابا و داداشت حق میدم نگران باشن. اصلا اینجوری خانواده شوهرتم میتونن برا اینکه تو دادگاه بر علیهت بشه برات حرف و حدیث درست کنن. 

باباتم شاید در ظاهر راضی شده باشه ولی احتمالا دیگه نتونسته مقاومت کنه الکی گفته باشه، بقیشو سپرده به داداشت. 

ولی وقتی طلاقت رسمی و قانونی شد حتما مستقل شو، یه خونه نزدیک یکی از اعضای خونوادت یا مثلا اگه آپارتمان میشینن تو همون واحد بگیر و خودت و پسرت راحت زندگی کنین. 

از الانم نگو خونه گیر نمیاد یا جابجایی سخته، وقتی یه زندگی رو تموم کردی جای زندگیتم تغییر کنه خیلی بهتره. جایی که شوهر سابق و خانواده و فامیل ندونن کجاست، که دیگه هیچ مشکل احتمالی برات پیش نیاد. 

اینجوری برا روحیه خودتم بهتره. 

الانم به داداشت بگو فعلا شبا برا خواب تو خونه بابا میمونم ولی بعد از طلاقم خونه جدا میگیرم ، یه اتاق تو خونه پدری به درد من نمیخوره. 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دلم از این داداشا خواست خدا حفظش کنه برات

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
همش حرفه بشنو و باور نکن

واقعا؟؟؟

من برج 8 سال 1401 عقد کردم - حتما تا برج 8 سال 1402 جهیزیم جور شده و عروسی کردم -تا برج 8 سال 1403 خونه خودمونو خریدیم و از مستاجری راحت میشیم حتما - تا برج سال 1404 یه نی نی خوشملم میارم که زندگیم طعم خوشی جدیدی بگیره ان شاالله - تا برج 8 سال 1406 هم برای فسقلم یه داداش یا آبجی خوشمل میارم که تنها نباشه   
میگه تو خونت سر کوچه  من ته کوچه م !!!!  چکار کنم بنظرت رو تصمیم خودم بمونم یا نه

استارتر مستقل بشو...اگه بچه داری شخصیتش خورد میشه...حتما بخاطر بچت باید مستقل زندگی کنی....ولی بقول دوستان کم کم...روزا برو...شبا برا خواب برو خونه پدرت

تو پیامای داداشم تهدید رو احساس کردی  میترسم اگر به حرفش گوش ندم سر دعوا بگیره

عزیزم شما خودت صاحب اختیار زندگیتی طوری رفتار نکن که از حرف یه مرد میترسی اصلا اینکه خونتم نزدیکشه خوب نیست چون به خودشون اجازه میدن هی توی کارات دخالت کنن خونتو ببر یجای مناسب بچتم بذار مهد وقتی میری سرکار

حتما حتما پا فشاری کن و نزار بعد طلاق افسار زندگیت بیوفته دست بقیه...مثلا در کمال احترام برو یه خونه پیش پدرت کرایه کن...دقیقا نزدیکش ولی جدا باش...به بچت بگو گریه زاری کنه بگه من نمیخام وایسم پیش شماها...میخام برم خونه خودمون...تا حریم شخصیتون حفظ شه...وگرنه اینجوری بعد یه مدت مزاحم تلقی میشید و همه حرف بارتون میکنن از جمله مادرت

من خیلی شرایطتو درک میکنم . من بچه نداشتم و میخواستم جدا بشم . فقط خدا میدونه چقد بهم سخت گذشت تا مستقل بشم و بتونم خودم برای زندگیم تصمیم بگیرم . اگر امکانشو داری سعی کن از اول مستقل باشی . خانواده ت میتونن نگرانت باشن و کمکت کنن ولی به هیچ کس اجازه نده برای زندگیت تصمیم بگیره . واسه من ۳ ۴ سال طول کشید تا تونستم مستقل شم و اینو بگم که خیلی خیلی بهم سخت گذشت ولی ارزششو داشت . حرف مردم همیشه هست چه خونه ی پدرت باشی چه دور از اونا 

من خیلی شرایطتو درک میکنم . من بچه نداشتم و میخواستم جدا بشم . فقط خدا میدونه چقد بهم سخت گذشت تا مس ...

عزیزم من فردا بعد مدرسع میرم خونه خودم تا جمعه عصر میام خونع بابام 

چون شنبع باید برم مدرسع 

مجدد شنبع بعد مدرسع میرم خونه خودم تا دوشنبع صبح ک بچمو میذارم خونع بابام

یه استرس عجیبی دارم ک داداشم مغلطه راه بیندازه به پیاماش نگاع نکن ادمیه ک اگر برخلاف میلش عمل کنی اون روشو میبینی 

نمیدونم تا کجا میتونم مقاومت کنم

بابام راضی کردم ولی داداشم،،،،،

...

من برادر ندارم ولی بابام خیلی سنتی بود . اصلا ازم حمایت نکرد برای طلاق . تازه علاوه بر شوهرم باید با بابامم میجنگیدم . چندین بار کتک خوردم جوری که تمام بدنم کبود بود . بهرحال راحت نخواهد بود . استرس جنگ و دعوا و حتی کتکو باید انتظارشو داشته باشی . 

ولی من زمانی خودمو درگیر این مسایل کردم که در خودم توانایی مقابله رو دیدم و پیه همه چی رو به تنم مالیدم