2777
2789
عنوان

لطفا بیاید کمک

61 بازدید | 10 پست

چند وقتیه فهمیدم بدنم توده چربی داره . زیاد هم شده ۳ . ۴ تا توده چربی هست 

چیکار کنم از بین بره ؟  چی بخورم چقد بخورم؟

محدثه هستم ۱۹ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری-دانشجوی حقوق و معلم انگلیسی/انشالله به هدفم که وکیل شدن هست برسم ولی ارزومه مامانم همیشه سلامت باشه❤️

برو با جراحی بردارن واست

رفتم دکتر میگه اگه جراحی کنی زیادتر میشه.

محدثه هستم ۱۹ سالمه مدافع حقوق زنان و مخالف کودک همسری-دانشجوی حقوق و معلم انگلیسی/انشالله به هدفم که وکیل شدن هست برسم ولی ارزومه مامانم همیشه سلامت باشه❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رفتم دکتر میگه اگه جراحی کنی زیادتر میشه.

وا چرا زیادتر میشع؟؟ ینی ریشه داره؟؟ اگه ریشه داره ک پیگیر بشو تا از ریشه بردارن ی دکتر دیگه برو

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

وا چرا زیادتر میشع؟؟ ینی ریشه داره؟؟ اگه ریشه داره ک پیگیر بشو تا از ریشه بردارن ی دکتر دیگه برو

نمیدونم ریشه داره یا ن ولی از یه جا نیس از هر کدوم پام یکی در اومده و یه طرف شکمم

نمیدونم ریشه داره یا ن ولی از یه جا نیس از هر کدوم پام یکی در اومده و یه طرف شکمم

با خوردن چیزی بعید میدونم حل بشه برو ی دکتر ...درد ک ندارن؟

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

با خوردن چیزی بعید میدونم حل بشه برو ی دکتر ...درد ک ندارن؟

نه درد نداده

ولی حس خوبی بهش ندارم

پس بدخیم نیستن همون توده اضافیه...

اره ولی همینم عذابم میده

ی دکتر دیگه برو ببین چی میگه

فردا میرم ان‌شالله