2777
2789
زگیل تناسلی چطوری به وجود میاد

مهمترین روش انتقال زگیل تناسلی از طریق رابطه جنسی می باشد. در صورتی که یکی از طرفین رابطه جنسی به بیماری مبتلا باشد، می تواند با ایجاد تماس ناحیه جنسی ویروس را به شریک جنسی خود منتقل کند.  این ویروس از طریق برقراری رابطه جنسی دهانی و مقعدی هم منتقل می شود.

به ندرت ممکن است زگیل تناسلی از راه استفاده از لباس زیر آلوده منتقل شود. در برخی مواقع انجام اپیلاسیون در مکان های غیر بهداشتی، باعث انتقال این بیماری می گردد. استفاده از تیغ های اصلاح آلوده به زگیل می تواند باعث منتشر شدن زگیل به سایر قسمت های بدن شود. خانم هایی که مبتلا به زگیل هستند، به احتمال زیاد در هنگام انجام زایمان طبیعی، ویروس را به نوزاد خود منتقل می کنند.

خانم ها بهتر است سالی یکبار تست پاپ اسمیر را انجام دهند تا احتمال ابتلا به عفونت ها و سرطان های سیستم تناسلی در آنها، بررسی شود. تشخیص زودهنگام یک بیماری موجب می شود، اقدامات درمانی سریعتر انجام شود.  

این یه قسمت از مقاله سایت دکتر فاطمه موحد درباره زگیل تناسلیه مقاله اش رو بخون توضیحات خوبی دادن جواب سوالاتت رو میگیری

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/