2777
2789

میگه من بخوام مادرمو بیارم خونه بامن زندگی کنه تواگه قبول نکنی هم میارم چون نظرت برام مهم نیس ازت اجازه نمیگیرم میگم دوس نداری بروخونه مادرت بعد همش مامانموناراحت میکنه مامانم بخاطرمن خیلی عذاب میکشه بنظرتون طلاق بگیرم بیچاره مامانم کلی سیسمونی گرفته برادخترم میگه قلم پاهاشومیشکنم اگ بیاددخترموببینه 😔میتونم فراموشش کنم یانه اصلا نمیدونم باغچه چجوری طلاق بگیرم😔

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲

من با توجه به روحیه و اخلاقی که دارم هرگز، خدا بهتون صبر بده

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبل از ازدواج نمیشناختیش؟

نه متاسفانه اگ میدونستم عمرا باهاش ازدواج میکردم مامانم میگه جداشو خرج بچتوخودم میدم ولی نمیدونم موندم دوراهی

ینی طلاق بگیرم 

هر طور که خودتون صلاح میدونید من نمیتونم در خصوص شما نظر بدم ولی خودم یک روز هم نمیتونم با مردی که با این لحن باهام صحبت میکنه و بهم زور میگه سر کنم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
خب چی شده که با مامانت بد شده

مریضه چون بامادرش ارتباط نداره وفهمیده ک دوس پسرداره مامانش باهاش قطع رابطه کرده مثلا اونم الکی ها هرروزباتلفن حرف میزنن بخاطر اون مثلا مامانش میفهمه ک مامان من رفت امدداره مریض میشه مامانم قبلا ک سر یچیزی رفت خونه مادرشوهرم منواذیت میکرد اونوبهونه کرده خودشم نمیدونه براچی باهاش ب شده میپرسم میگه نمیدونم فقط نمیخوام بیادخونه من

هر طور که خودتون صلاح میدونید من نمیتونم در خصوص شما نظر بدم ولی خودم یک روز هم نمیتونم با مردی که ب ...

بابچه توی شکمم چیکارکنم مامانم میگ من خودم نگهش میدارم خرجشومیدم 😔

خط اولو خوندم عمرااااا قبول کنم

منم بخدا هرکی شوهرمومیبینه میگن چجوری این تحملش میکنی خوبه تاالان روانی نشدی توینی انقد بی ادبوبی شخصیته

بابچه توی شکمم چیکارکنم مامانم میگ من خودم نگهش میدارم خرجشومیدم 😔

باید با حوصله و در آرامش و نه در عصبانیت تصمیم گیری کنید، انشاالله به آرامش برسید ❤

درسته خیلی وابستشم خیلییی خیلییی دوسش دارم ولی مامان بیچارم بخاطر من خیلی عذاب میکشه شبوروزش گریس بخاطر من بدبخت