2777
2789
عنوان

برنامه مزخرف خودمونی 🔴👎

| مشاهده متن کامل بحث + 1198 بازدید | 25 پست
آهان بخاطر همینه چون از این دست مدل حیوان آزاریها برنامه های اونور آبی بیشتر داره. سریال خارجی تو چ ...

واقعا متاسفم چه اینور آبی چه اونور آبی

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 
واقعا متاسفم چه اینور آبی چه اونور آبی

کات 2018خوبه البته به وایکینگ نمیخوره ..تازگیا ونزدی رو دیدم بد نبود 1988هم خوبه

گاه دلسوز است و گاهی سخت میسوزاندم           عشق گاهی مادرست و گاه هم نامادری                                    💕💕💕 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آهان بخاطر همینه چون از این دست مدل حیوان آزاریها برنامه های اونور آبی بیشتر داره. سریال خارجی تو چ ...

پست بالا جواب دادم عزیزم 

عزیزم برنامه بلبل جان رو دانلود کن به اکثر فیلم ها بدون سانسور دسترسی پیدا می‌کنی 

همین مدعی های حقوق سگ و گربه رو تو آپارتمان چهل پنجاه متری نگهداری میکنن ....

افرین اونوقت اونجا حقوق حیوانات نیست😒

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

کسی که حیوون خونگی داره باید ایده آل ترین شرایط رو براش فراهم کنه..که اصلا موضوع بحث من نیست چرا بای ...

حیوون حیوونه و اصلا جاش توخونه نیست اون توطبیعت حالش بهتره

لاتخافی و لاتحزن🌻🌄 بگو: بیایید تا آنچه خدا بر شما حرام کرده همه را بر شما بخوانم، و آن اینکه به هیچ وجه شرک به خدا نیاورید، و به پدر و مادر احسان کنید، و دیگر اولاد خود را از بیم فقر نکشید، ما شما و آنها را روزی می‌دهیم، و دیگر به کارهای زشت آشکار و نهان نزدیک نشوید و نفسی را که خدا حرام کرده (محترم شمرده) جز به حق به قتل نرسانید. خدا شما را به این اندرزها سفارش نموده، باشد که تعقل کنید. (انعام/۱۵۱)

حیوون حیوونه و اصلا جاش توخونه نیست اون توطبیعت حالش بهتره

اونکه آره ولی میدونی چقدر سگ و گربه خیابونی هست تو این سرمای زمستون 

اونکه آره ولی میدونی چقدر سگ و گربه خیابونی هست تو این سرمای زمستون 

خیابونی هاکه بایدجمع شن و براشون تدابیری انجام شه ولی خب اونا جوری ساخته شدن که تحمل سرمای بیرونوداصته باشن مثل خیلی از حیوونای دیگه

نمیدونم کدومو میگی ولی بک برنامه ای هست مجری اس رجبیه وای اتفاقی دیدمش که با چشمای بسته غذاهارو میخورن دور دهنشونم پر میشه از یک عالمه مواد خوراکی

وای حالم بهم خورد نمیدونستم تحمل کنم 

ایده پرداز برنامه رو زنده میخوام فقط 

همیشه دلم میخواست از این درونگراهای مرموز و خفن باشم که همه در عجبن توی زندگیش چی داره میگذره، ولی متاسفانه یک برونگرای اوسکول از آب درومدم که منتظرم یک شنونده پیدا کنم تا کل زندگیمو واسش تعریف کنم😑اکانت قبلیم شیر_تعزیه  به خاطر یک مشت نخودمغز متعصب تعلیق شد💔

ینی رسما   ر..م  تواین برنامه بااون مجریش

اون ازحیوان ازاریشون

اون طرزه برخوردش باشرکت کننده ها

اون از ایتمای افتضاح وچندشش

اون جایزه هاک انگار ارث پدره مجری هست ومیخادازجیبش بده،یجوری حرث میخوره ومردم ومیپیچونه ک حال بهم میزنه.

یبار ی شرکت کننده بزووووور ماشین ظرف شویی برد،اقای مجری داشت میزدتوسرش

اینم ک ازتبلیغ برا شرکت گازه،کم مونده مجری هیچ کاری نکنه وکل برنامه رو‌ ازگاز بگه

اقای مجری شماهمون بازیگری بهتون نمیاومد،مجری گری ک هیچ.