2777
2789
عنوان

تهديد ب پخش عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 25 پست
از همجنسهای خودم که با بردن آبروی ناموس مردم، فکر و روانشون بهم میریژن بیزارم

😏همیشه یکی ازینا تو تاپیکای این مدلی هس

خیلی ببخشید اگر۲۴ساعته توی سایتم.بله من علاف و بیکار هستم.خب که چی؟تلگرام ندارم حذف شده حتی حوصله ندارم برم نصب کنم.فی.لترشکنم ندارم.اینستاهم نمیتونم برم چون ف.یلتر ندارم.مجبورم جایی نیس برم میام اینجا.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو گوش نده..بگو بهش بگه هررکاری میخاد بکنه اون اینکارو نمیکنه..بگو بهش بگه من به داداش گفتم یا میگم

اگه دست از پا خطا کنی خودت بدبختی

دوستت هم الکی بترسونتش بگه ک به پلیس میگم

یا از مادری کسی کمک بگیره باهاش دعوا کنه

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋

بستگی داره چطور عکس فیلمی باشه.  بیین خوب عکس فیلم معمولی و یا عکس خود دوستتون حتی اگه پخشم بشه مشکلی نیست. ولی اگه عکس فیلم مورد داری باهم گرفتن خوب یکم‌نگرانی داره ولی تهش هیچ غلطی نمیتونه بکنه اصلا رو نده بهش که بفهمه استرس گرفته. خدایی فکر‌میکردم این پسرا که تهدید پخش عکس میکنن نسلشون منقرض شده

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

چ عکس و فیلمایی هست؟

بگه بفرست نهایت ی سیلی میخورم اما حال و روز تو دیدنیه گلم

تاحالا شده واسه حفظ شرایطی ک ازش متنفری بجنگی؟؟؟؟                      دوست داشت با کل شهر بخوابه.....                              منم دیگه بیدارش نکردم🤷‍♀️.              ب قول تتلوی عزیز بحث لیاقته قورباغه رو تو تشت طلام بزاری باز میپره تو مرداب.                            تو نخواستی ک عوض شی هر کاری کنم‌همینی واسم آرامش نذاشتی و خب این درد کمی نیست.             بیخودی گردن من نندازمن وانمود کردم دردم نیومد،اما درد پیرم کرد...               فقط اونجا که شادمهر میگه:منو دوست داشت ولی هربار خلافش اتفاق افتاد،اونم دوست داشت منو اما نه اونقدر ک نشون میداد.

امریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند

تمامی الفاظ جهان را در اختیار داشتیم و                                         آن نگفتیم                                                              که به کار آید                                                          چرا که تنها یک سخن                                               یک سخن در میانه نبود:                                          آزادی!                                                                   مانگفتیم                                                                  توتصویرش کن!     
دو نفره خيلي نزديك

عزیز اینجور مواقع باید دست پیش بگیره پس نیوفته 

با خنده بگه اره داداشم با قمه میاد سراغت فکر کردی داداشم منو چیکار میکنه فوقش یه بحث و جنگ و تمام ولی تا تو رو تیکه تیکه نکنه ول نمیکنه 

منم رااااحت ادرس و شماره و ...میذارم در اختیارش 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...

دخترا احمق نباشید ک پاشید عکس لختی و نود بدید ب کسی این پخش شه اره بده 

ولی یه عکس معمولی و ساده پخش بشه اصلا چیز خاصی نیست الان همه جا پره عکسه تهدید به پخش عکسم تو این زمونه کار ادمهای سطح پایینه 

ولی اگه خدای نکرده عکسای خاصیه بنظرررم باهاش حرف بزن بگو پاک کنه نکردم  ب پلیس بگوو تا ادمش کنن چون واقعا جرمه