توسکا87 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 494 عنوان تجربه شیفتینگ 141 بازدید | 5 پست کسی تاحالا شیفتینگ موفق داشتن میشه توضیح بدین چجوری شیفت کردین؟ لطفا کسایی که باور ندارن انرژی مثبت ندن😁 ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔 1401/09/21 | 19:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
توسکا87 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 494 منظورم انرژی منفبه ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
زندگی۳۳ عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 7619 اول یه توضیح راجب همین شیفتینگ بده معادل فارسیش تا بگم خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه 💞💞💞
توسکا87 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 494 اول یه توضیح راجب همین شیفتینگ بده معادل فارسیش تا بگم شیفتینگ میری به دنیای موازی هرجایی ک بخوای فیلم سریال رمان کشور ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔
فعالیت۲۰ عضویت: 1400/06/31 تعداد پست: 1779 فقط اومدم ببینم معنی شیفتینگ چیه 🤔 به کوری چشم سلبریتی ها که میخواهند دنیا را بهشت وایران را جهنم جلوه دهند اما ایران قطب درخشان عالم است❤❤
توسکا87 مدیر استارتر عضویت: 1400/12/20 تعداد پست: 494 فقط اومدم ببینم معنی شیفتینگ چیه 🤔 رفتن به دنیای موازی ــ۸ـهـ۸ـهـ۸مادرـهـ۸ـهـ۸ـهـ۸ــ♥ همیشه عزیزی مادر واسم☆تورو به مهربونی میشناسم☆دور از تو انگار دنیا تاریکه پره دلتنگیه احساسم☆کاشکی میموندی همیشه کنارم☆تو میدونی خیلی دوستت دارم☆با گرمای محبت توعه که تو زمستونم بهارم☆کاشکی میشد یروزی یجایی قدم بزنیم دوباره دوتایی♥😔