2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه سال و نیم هستش.شوهرم نمیزاره برم روان پزشک

اون لحظه تو عصبانيت برو تو اتاق براي بيس دقيقه خودت رو حبس كن اب يخ بزن به صورتت فكراي خوب بيار تو ذهنت

اون بچه واقعااا بي گناهه

خودتو بزن ببین خوشت میاد بچه س ساله زدن داره اخه

بهت فکر میکنم هرروز،ازت دل میکنم هربار،ولی چشمات تو عکسا نمیزارن برم انگار.🖤فقط کارم شده گریه،همش دلتنگ و افسردم، یجوری تو خودم میرم خودم فکر میکنم مردم.یه گوشه بی تو میشینم، یه گوشه ماتو مبهوتم،یه روزی زیرو میشم یه بمب از جنس باروتم.

عزیزم باخودت قراربذار هروقت عصبانی شدی سریع اونجا رو ترک کنی مثلا بری تو ی اتاق دیگه و هرچی خشم داری رو ی بالش خالی کنی،چند روز ک اینکارو بکنی دیگه کم کم میبینی هم خودت آروم شدی هم بچت آسیبی ندیده

تو رو به هرکس دوست داری نزن نزن نزن

مردم برااااش . همون موقع که میخوای بزنی توروخدا از بچه ت دور شو برو سرت و بکوب به دیوار ولی بچه رو نزن .  شوهرت لازم نیست بفهمه که بری پیش روانشناس 

خودمو هم میزنم زورم به شوهرم نمیرسه .چن بار فک کردم خودمو دار بزنم بچم راحت باشه ولی بعدش که فک میکن ...

دقیقا چون زورت نمیرسه .شما میتونی در مقابل کسی که زورت بهش نمیرسه خودتو کنترل کنی ولی در مقابل بچت نمیتونی؟ 

ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم 

دست ادم هرز میشه من خودمم همینطور بودم بعد اومدم هرشب تو نت برداری گوشیم یادداشت میکردم امروز پسرمو سه بارزدم فردا سعی میکنم کمتر بزنم بعد هی کم کردم الان دوهفته یبار باهاش دعوام میشه انقدرم اروم وخوب شده