2821
2789
عنوان

ازدواج زوری

1012 بازدید | 12 پست

عقد کنکون خواهر شوهرمه 

البته من اونجا نیستم شهر خودمونم یه سال و نیمه عقدم برا ازدواج چون با همسرم همو می‌خواستیم 

به زور ازدواج کردیم پدر مادرم راضی نبودن 

ب زور به هم رسیدیم 

یه سال و نیمه عقدم یه مسافرت  نبرده منو 

چون عقدم زوری بود 

راضی نبودن خانواده ها 

یه شیرینی هم بعد عقد کسی نیاورد اونجا تو محضر پخش کنه 

حتی حلقه عروسی رو هم بعد یه هفته خریدیم 

آرایشگاه کسی منو نبرد خودم گل سر زدم 

رفتم خودم خودمو آرایش کردم 😭🖤

خیلی میبینم می‌شنوم چنین مراسم هارو حالم بد میشه 

چون پدر مادرم با شوهرم قهرن 

بخاطر ازدواج زوری 

یلدایی رو نذاشتن بیارن خونمون تو خونه پدر شوهرم بهم یلدایی اینا دادن 

خلاصه انقد دلم گرفته از دیشب همش گریه میکنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میتونی بگی چرا راضی نبودن خانوادت

خدای مهربون و خوبم، خدای عزیز و دست داشتنی من،خدای خوبی که همیشه بودی و بخشیدی و من کور دادهات رو ندیدم و غر زدم..منو ببخش مهربون خدا..ببخش کج فهمی ها و دیر فهمی های این بنده گناهکارت رو..میخوام اینجا چندتا آرزو کنم..از ته قلبم میخوام ازت اول سلامتی ظهور امام زمان عج رو، سلامتی همه مریضها و رفع گرفتاریهای تمام گرفتارها، مامان شدن اونهایی که چشم به راهن ،گره گشایی از مشکلات همه ، مخصوصا کسی که الان داره این امضارو میخونه. حاجت دلش رو بده خدا جونم".خودمم یه دنیا ارزو دارم اما فقط  کمک کن که به رضای تو راضی شم.کمکم کن تا خسران دنیا و اخرت نشم،دوستت دارم مهربون خدا‌.‌دوستت دارم... 

دلت میگیره اما فکرشو بکن

با نداشتن اینا دلت بیشتر میگیره یا نبودن عشقت همسرت 

فکرشو بکن تمامی این روزا میگذره کسایی هست که عاشقن اصلا نمیدونن عشقشون دوستشون داره یا نه باید خودت خوشحالیتو بسازی قدر بدونی قوی باشی بجنگی برای زندگیت تلخ نکنی روزایی رو که با ارزش ترینه واسه زندگیت اینجوری درستش میکنی چند سال دیگه عالی ترین میشه زندگیت بدون هیچ مشکلی

امشب قبل از اینکه بخوابی به این فکر کن که خُدایی که جنسش از نوره امکان نداره بتونه ببینه وسطِ دلِ سیاهی غرق شدی و دستتو نگیره،کافیه از تهِ دل ازش بخوای و بگی میخوام فردا روز بهتری واسم بسازی،مطمئن باش کسی بهتر از اون نمیتونه واست بسازه🌻🌸خدا بسازه قشنگ‌ تره…🤍

سلام .مهم اینکه خوشبخت باشید و لحظه هاتون پر از شادی و خنده باشه. انشاالله خانواده هاتون هم باهاتون اشتی کنن

سلام. من آقا هستم.                                 (به هیشکی اعتماد نکن، حتی من)

تو رو خدا تلاش کنیم حسودی رو از زندگیمون دور کنیم

عزیزم تو برای خواستت جنگیدی و به خواستت رسیدی دیگه غصه خوردن نداره 

خود را ضعیف و کم ندان💕 تنها در این عالم ندان❤             تو شاهکار خالقی💎 تحقیر را باور نکن⛔                         بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش👩‍🎨                               زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکنن⛔                 تصویر اگه زیبا نبود😔 نقاش خوبی نیستی 🙃                                  از نو دوباره رسم کن✍️ تصویر راباور نکن⛔                خالق تو را شاد آفرید🥰آزاد آزاد افرید💃💃                              پرواز کن تا آرزو 🦋زنجیر را باور نکن⛔:)

عزیزم چرا/ مګه شرایط شوهرت چطوره/ که اینقدر خانواده ات مخالفن؟

بخدا چرا خانوده ها اینجورین ذوج هایی که خانوده هاشون کاملا مخلفن با به بن بست میخورن وقهرو طلاق میګیرن اونوقت کسایی که واقعا همو با تمام مخلفتا میخوان اذیت میکن

ولی اګه شوهرت خوبه باهم  هم فکر وصمیمیتر باشین

انشالله خوش بخت بشین  

تاپیکام مال هرکسی که کمک نیاز داشته هس❤️

سعی کن دل پدر و مادرتو ب دست بیاری

ب هیچی فکر نکن مهم اینکه بقیه مسیر زندگیت و با کسی هستی ک دوسش داری این سختیاشم ب جون بخر

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز