2777
2789
عنوان

چیکاار کنم😭

138 بازدید | 6 پست

امروز امتحان داشتم نتونستم هیچی بخونم

دیروز کلیه درد داشتم شبم رفتم بیمارستان ازمایش دادم تا جوابش اومد شد ۱۲/۵وقتیم اومدم خوابیدم

ولی ساعت ۳ بیدار شدم یکم خوندم ولی چون وقت نداشتم نتونستم درست و مفهومی بخونم حالمم خوش نبود....

امروز امتحان زیستمو گند زدم💔هرچب نوشتم غلط بوده ب معنای واقعی صفر میشم

ب معلممم پیام بدم شرایطمو بگم؟قبول میکنه دوباره ازم امتحان بگیره؟(چند تا از بچه ها امروز نیومده بودن مدرسه میخواد از اونا دوباره امتحان بگیره بگم از منم بااونا بگیرع)

چی‌بگم بهش ک قبول کنه😭دوازدهممم

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

بگو واقعیتو

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش دیشب از همون پزشکی ک رفتی بیمارستان یه گواهی بستری چیزی میکرفتی

نگرفتمم اصلا یادم نبود امروزم میخاستم ب دبیره بگم دیدم اعصاب نداره رفتم نشستم امتحان دادم

بژی کوردستان😍♥️لطفا قبل از قضاوت کردن امضام رو بخونید،کاربری دست سه نفره،سه تادختر کوردخوشگل😌😜

خب تو هم کاش نرفته بودی مریض بودی

من مدرسه نرم مامانم شر بپا میکنه...

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز