2777
2789
عنوان

کیا همش پریودن

208 بازدید | 22 پست

من 38 سالمه  یا پریودم  یا لکه بینی دارم   خسته شدم نهایت 10 روز تو ماه راحت

حتی با قرص سیپروترون هم لکه بینی اومد بعد 12 روز 

آزمایش هام‌خوب بود  سونو  pco بود  ولی نمیشه انقد نامنظمی با pco آخه 

بجز پریود طولانی علائم دیگه هم داری؟

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا   پولیپ هم ندارم تو رحم  اوایل می ترسیدم که دارم یائسه میشم اما تو سونو تخمدان ها ...

منم مثل توام

خسته شدم

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
اره   شما چند وقته نامنظمی ؟ pco هستی؟

این ماه اینجوری شدم

رفتم دکتر از سونوم تشخیص pco داد اصلا باورم نمیشه

حالا کلی آزمایش نوشته بعدش قراره درمان رو شروع کنم

این ماه اینجوری شدم رفتم دکتر از سونوم تشخیص pco داد اصلا باورم نمیشه حالا کلی آزمایش نوشته بعدش ق ...

انگار به همه میگن pco

مگه تنبلی اینطوری نیست که پریود تاخیر می افته؟

واسه ما که تعجیل داره 😁😁

انگار به همه میگن pco مگه تنبلی اینطوری نیست که پریود تاخیر می افته؟ واسه ما که تعجیل داره 😁😁

تازه من هیچ چیزی نداشتم جز تو سونو نوشته بود اسمال فولیکول رویت شد

دکتر اول گفت عادیه دکتر دوم گفت pco