2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کیه اون شخص؟؟ من رفیق صمیمیم سه ساله باهام قهره بعضی هفته ها تا چهار روز پشت سر هم خوابشو میبینم پریشب خواب دیدم باهم آشتی کردیم دیگه میتونم باهاش حرف بزنم 

بر مشام جان زدم یک قطره از عِطر حسین🖤سبقت از مُشک و گلاب و نافه و عنبر گرفتم......
حتما زیاد بهش فکر میکنی در طول روز

کآری به فک کردن نداره من رفیق صمیمیم چند ساله باهام قهره بهش فک نمیکنم اما چندین روز پشت سر هم خوابشو میبینم همیشه پریشب خواب دیدم باهم آشتی کردیم داریم حرف میزنم......احساس سوختن ذره ذره دارم🖤

بر مشام جان زدم یک قطره از عِطر حسین🖤سبقت از مُشک و گلاب و نافه و عنبر گرفتم......
کیه اون شخص؟؟ من رفیق صمیمیم سه ساله باهام قهره بعضی هفته ها تا چهار روز پشت سر هم خوابشو میبینم پری ...

من چیزی ک پریشونم کنه رو خوابشو میبینم مثلا اگ کسی یا مکانی یا اتفاقی ازارم بده تو خوابم.ولم.نمیکنه

یا رب نظر توبر نگردد
کآری به فک کردن نداره من رفیق صمیمیم چند ساله باهام قهره بهش فک نمیکنم اما چندین روز پشت سر هم خوابش ...

شاید اون داره بت فکر میکنه شایدم تو ناخوداگاهته

یا رب نظر توبر نگردد
کیه اون شخص؟؟ من رفیق صمیمیم سه ساله باهام قهره بعضی هفته ها تا چهار روز پشت سر هم خوابشو میبینم پری ...

نمیشه گفت رل چون واقعا نمیدونم حسش به من چیه. ولی در طول روز باهم حرف میزنیم. ولی نمیدونم چرا تو خوابم میاد

کآری به فک کردن نداره من رفیق صمیمیم چند ساله باهام قهره بهش فک نمیکنم اما چندین روز پشت سر هم خوابش ...

خب شاید خودت نفهمی ولی دلتنگشی 

منم با یکی از رفیقام قهرم  مدام خوابش می بینم باهاش حرف میزنیم و فلان اینا همش تقصیر مغز و ناخوداگاهمونه

من به دستان خدا خیره شدم ، معجزه خواهد کرد ......