2777
2789
عنوان

صورتم میسوزه 😭😭😭😭

552 بازدید | 10 پست

چند روز صورتم خیلی میسوزه نمیدونم چیکار کنم ؛ دیگ نمیتونم تحمل کنم ؛ همش دستام میزنم ب صورتم تا کمتر بشه؛ 

هروقت میرم توی افتاب صورتم خیلی خیلی میسوزه حتي باوجود ضد آفتاب  ؛

چیکار کنم ؟؟؟ علتش چیه ؟ 

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

لابد خیلی سفید پوستی

نه بابا سبزم

میدونی چی مسخرست ؟!  اینکه هر بار یه غریبه پیام میده فکر میکنم از طرف اونه ، اینکه هر بار خوابشو میبینم فکر میکنم تو دنیای واقعی میبینمش ، واقعا مسخرت که هنوز بخشی از قلبم منتظر اونه و بخشیش ازش متنفر! وچه تازیانه ها ک نخوردیم از زبان های خود عزیز کرده...:)             
پوست صورتت نازکه و منافذ باز داریفک کنم  الانم شاید بخاطر الودگی هواس

اره خيلي نازک ؛ چیکار کنم کلفت تر بشه؟

روتین پوستی داشته باش  البته بیشتر ارثیه  سعی کن مواد ارایشی کمتر استفاده کنی ک نازک تر ...

اصلا آرایشم نمیکنم تازه اینجوری هستم...

بعضی هابه گوجه حساسیت دارن پسرم وقتی می خورددوردهنش قرمزمیشد،یا من به بادمجان تلخ حساسیت دارم وقتی می خورم توی گوش ام می خاره

شایدکرم ضدآفتاب تاریخ گذشته 

توی خونه هم هستی صورتت می سوزه؟

یخ بزار توی کیسه فریزر بکش روی صورتت