2777
2789
عنوان

در چ حالین😁

559 بازدید | 79 پست

من خودم خوشحالللل تازه از سرکار اومدم ناهار میخورم که ساعت دیگع برم دوباره

انقدر گرسنه ام با لباس کار نشستم خوردم😂

وقتی هم اومدم چون همش توی ماشین بودم بین راه با شلوارک بلندی که پام بود اومدم خونه

کاربری از ۲۲ شهریور دست منه دوستان شماره واگذار شده و تاپیکای گذشته برای صاحب قبلی خط هستش🤍🥲🍇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مامانم دم در جیغ میکشید چرا اینطور اومدی😂

من میگفتم کسی نبود 

کاربری از ۲۲ شهریور دست منه دوستان شماره واگذار شده و تاپیکای گذشته برای صاحب قبلی خط هستش🤍🥲🍇

پریودم درد دارم

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
طلاق بگیر تا گشنه نشی فقط طلاق

چی میگی تو😂😂

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁

چرا عکسو هر طرفی نگاه میکنم هیچ درکی ندارم ازش؟

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/