2777
2789
عنوان

در چ حالین😁

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 79 پست
دلتو نمیزنه جفتشم شیرین؟    شیرینی با شیر یا چای بخور

نچ الان این ترکیب و هوس کردم شیرینی با اب آناناس😋

همسرم میگه: تو زبونی با دوتا سیاره رنگی تو چشات🥺😍چیزایی که باید درمورد من بدونی:سپیده ام عاشق کتاب وقهوه 📚☕6ساله که متاهل و متعهدم به یه مرد خوشتیپ وجذاب که مهم ترین داشته ی زندگیمه 🖇❤️‍🔥از ادمای دروغگو متنفرم خیلی راحت ادما، رفتارا، و چیزای سمی رو از زندگیم حذف میکنم، هیچ وقت به بدترین ادم با چشم تحقیر نگاه نمیکنم و خودمو بالاتر نمیبینم واز کسی توقع ندارم تو زندگی🙃تویی که اینو می‌خونی، پوست لبتو نکن، قوز نکن، آب بخور، به اونی که رفته تکست نده، موهاتو شونه کن، مثبت فکر کن، حرص نخور، الکی تو نت نچرخ، هدفاتو و استعدادات چه کوچیک چه بزرگ مشخص کن و کم کم برو سمتشون، آهنگایی که باعث بد شدن حالت می شنو رد کن، خودتو دوست داشته باش، دوش آب سرد بگیر، به روزای گذشته فکر نکن و کیلومتر ها از چیزی و کسی که بهت احساس ناکافی بودن می‌ده فاصله بگیر عزیزم.بهت قول می دم همه چی خوب می‌شه.وخدایی نزدیک تر از رگ گردن 🕊❤️#سپیده🌾

دوش گرفتم دراز کشیدم

برای مادرم  ک بهترینم بود               جایی خوانده بودم  که درد آدم را بزرگ می‌‌کند و روح را صیقل میدهد. و تجربه را زیاد می‌کند. هیچجا ننوشته اند که درد  با یک زن، با یک مادر چه میکند . مادران درد کشیده یا زود می‌میرند، یا برای همیشه میروند، یا می‌‌مانند با چشمانی که رنگِ بی‌تفاوتی گرفته استو دستانی که زیر ناخن‌هایش جز دردچیزی نمی‌روید، . مادرانی بی هیچ آرزویی، با ‌دنیایی کوچک. دنیایی بسیار بسیار کوچک . هیچکس از مادرانی که به بهشت نمی‌روند  چیزی ننوشته است.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شغلم در رابطه با ورزش هستش! لباسای کارمون همینه

اهاااا همونه 

موفق باشی عزیزم 

خسته هم نباشی 

معبود من چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم و چگونه امیدم را از تو قطع کنم و حال آنکه تو تویی؟ خدایا! آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنی پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا! آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنی، پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟ خدایا! آنگاه که به‌سوی تو زاری نکنم تا به من مهرآوری، پس کیست که به‌ سوی او زاری کنم تا به من مهر آورد، خدایا! چنان‌که دریا را برای موسی (درود خدا بر او) شکافتی و نجاتش دادی، از تو می‌خواهم بر محمّد و خاندانش درود فرستی و از آنچه در آن گرفتارم مرا رهایی بخشی و بر من گشایش دهی گشایشی فوری نه دیر وقت، به فضل و مهربانی‌ات، ای مهربان‌ترین مهربانان.
پای تلوزیونم  کیک خیس پختم گذاشتم یخجال جذب بشه تا عصری دیزاین کنم ببرم برا مادر شوهرم نی

جووننن عاشقشمم لعنت ب رژیم 

تو فر توستر قابلمه چی پختی

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱
ااا سلااام😍 همونی که فامیلیمم میدونی؟🤭

بعله بعله دقیقا همونم لامصب از یادمم‌نمیری خخخخخ....البته اون کاربریم باز نمیکنه این کاربری جدیدمه.....خلاصه جوابمو ندی رسوات میکنم‌🤣🤣🤣

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
خوشا به حالت 😂 من دختر جاریم خیلی دوسش دارم مامانش میره سر کار من نگهش میدارم تا بیاد 😍 الانم دنب ...

عززززییییزم چند سالشه اسمش چیه بعد مگه خودتون بچه ندارین؟؟؟خوش ب حال جاریت چ جاری خوبی داره

اره منم رژیمم برا مادر شوهرم پختم 😁 نه عزیزم تستر،  تو قابلمه تاحالا نپختم کیک

چطوری خودت درست میکنی نمی خوری من برنحم درست نمیکنم ن خودم بخورم ن خانواده😅

واسه شادی روح تمام بابا بزرگا و بابا بزرگ مهربون من که ۲۷ آذر جلو چشام اسمونی شد صلوات بفرستید😭🌱
عززززییییزم چند سالشه اسمش چیه بعد مگه خودتون بچه ندارین؟؟؟خوش ب حال جاریت چ جاری خوبی داره

یه ساله اسمش تو شناسنامه یه چیز دیگس ولی صداش میکنیم اتنا چون مادر بزرگ خدا بیامرزش این وصیت کرده بود 🤕 نچ بچه دار نمیشم همین واسم بسه😍😂 من قربونت برم الهی 💖💋⁦❤️⁩

و خدایی که به شدت کافیست ...
یه ساله اسمش تو شناسنامه یه چیز دیگس ولی صداش میکنیم اتنا چون مادر بزرگ خدا بیامرزش این وصیت کرده بو ...

انشالله ک خدا یکی ب خودتم بده .تقریبا هم‌سن دختر منه پس اوووج شیرینشه الان.دختر منم ۱۴ دی میشه یکسالش نفسه اونقد نازززره ک نگو

چطوری خودت درست میکنی نمی خوری من برنحم درست نمیکنم ن خودم بخورم ن خانواده😅

تحمل عزیزم نه من شکمو نیستم اراده کنم رژیم یعنی رژیم 😁 ظهر ام برا شوهرم بریونی مرغ پختم خودم سالاد خوردم فقط