من خودم خوشحالللل تازه از سرکار اومدم ناهار میخورم که ساعت دیگع برم دوباره
انقدر گرسنه ام با لباس کار نشستم خوردم😂
وقتی هم اومدم چون همش توی ماشین بودم بین راه با شلوارک بلندی که پام بود اومدم خونه
با افتخار زاده لرستان♥️فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
یک عدد باردار ک الان دلش اناناس میخاد ولی نداره 😐😐😐😐
( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره
با افتخار زاده لرستان♥️فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
😐😂 عزیزم عکس همون لباس کارمه خیر سرم فکر منفی رو کنار بذاز
فکر منفی چیه
میگم نفهمیدم شغلت چیه ک این لباس کارته نوشته رو لباستم درست نتونستم بخونم
( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره
فکر منفی چیه میگم نفهمیدم شغلت چیه ک این لباس کارته نوشته رو لباستم درست نتونستم بخونم
اها شرمندع منظورتون رو خوب نگرفتم
مربی ورزشم!
عزیزم مترو تهران کرج روبازه از پشت سر نمیتونم عکس بدم مردم نشستن یهو یه چیزی میگن🤭
مترو کجاس چقد درب و داغونه
مترو اصفهانو ببینی کیف میکنی از تمیزی
حدی هیچ جا مث اصفهان تمیز نیس