2777
2789
عنوان

در چ حالین😁

| مشاهده متن کامل بحث + 556 بازدید | 79 پست
یک عدد باردار سیر نشوفقط میخورم

یک عدد باردار ک الان دلش اناناس میخاد ولی نداره 😐😐😐😐

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
اره چه لباس کار توپی داره

شغلم در رابطه با ورزش هستش!

لباسای کارمون همینه

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ جالب من هیچ وقت مترو سوار نشدم یه چنتا عکس دیگه بده ببینیم چ شکلیه

عزیزم

مترو تهران کرج روبازه

از پشت سر نمیتونم عکس بدم مردم نشستن یهو یه چیزی میگن🤭

••• کاشکی یه بارون بزنه غم شهرو بشوره ببره🤍 goftino.com/c/xJbnEE

😐😂 عزیزم عکس همون لباس کارمه خیر سرم فکر منفی رو کنار بذاز

فکر منفی چیه 

میگم نفهمیدم شغلت چیه ک این لباس کارته نوشته رو لباستم درست نتونستم بخونم 

( میشه برا سلامتی فندوقم صلوات بفرستی) نی نی خوشگلم مامان جان تو بهترین سوپرایز زندگیم بودی وقتی تو اوج نا امیدی وارد زندگیم شدی نفس مامان انشالله سالم و سلامت ب دنیا بیایی اینو بدون مامانی خیلی دوستت داره 
تو مترو در حال برگشت از کرج به تهران اینم سلفی تو آینه😂

ع یاسی تویی .......زود عکس بده بابا حالا ک  آشنا دراومدیم .....

درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوووو دیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
منم دخترمو خوابوندم لمیدم رو کاناپه منتظرم شوهرم بیاد ناهار بخوریم گشنمه.....

خوشا به حالت 😂 من دختر جاریم خیلی دوسش دارم مامانش میره سر کار من نگهش میدارم تا بیاد 😍

الانم دنبالشم تا غذا بخوره که نمیخوره دهنشو میبنده روشو می‌کنه اونور اومدم نشستم دارم از سر و کول شوهرم بالا میره اونم دورش میگرده منم حسودددد🤣

و خدایی که به شدت کافیست ...
فکر منفی چیه  میگم نفهمیدم شغلت چیه ک این لباس کارته نوشته رو لباستم درست نتونستم بخونم

اها شرمندع منظورتون رو خوب نگرفتم

مربی ورزشم!

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.
عزیزم مترو تهران کرج روبازه از پشت سر نمیتونم عکس بدم مردم نشستن یهو یه چیزی میگن🤭

مترو کجاس چقد درب و داغونه 

مترو اصفهانو ببینی کیف میکنی از تمیزی 

حدی هیچ جا مث اصفهان تمیز نیس