2777
2789
عنوان

آيا من بدجنسم؟

270 بازدید | 8 پست

صادقانه جواب بدين خودتون رو بذاريد جاي من

چندين سال پيش يه خانواده اي خيلي بي دليل و از سر حسادت با من بد رفتاري ميكردن كلي دروغ پشت سرم حرف ميزدن كلي تهمت دروغ كلي برام حرف در اوردن

منم هيچ كاري از دوستم بر نميومد زورم يهشون نميرسيد و فقط در خلوت خودم گريه ميكردم افسردگي گرفتم و كلي اتفاقاي بد تو زندگيم افتاد رابطم با همسرم هرروز جنگ و دعوا بود و حتي دو تا بچه سقط كردم از شدت فشار رواني اونا هم ذوق ميكردن و دشمن شاد شده بودم ، يه عالمه مشكل براي زندگيم ايجاد كردن و خودشون خوش و خرم زندگي ميكردن نميدونيد من چه عذابايي كشيدم به خاطرشون

الان بعد از گذشت ٦-٥ سال دقيقا همون اتفاقا براي خودشون افتاده همون مشكلاتي كه براي من پيش اوردن براشون پيش اومده و زندگي اونا شده مثل كاري كه خودشون باهام كردن

من خيلي خوشحالم از ته دلم خوشحالم هرجًا ميشينن به همه ميگن برامون دعا كنيد مشكلمون حل بشه ولي من اصلا دلم نميخواد مشكلشون حل بشه دلم ميخواد بيشترم بشه با اينكه كلا ادم مهربون و دلسوز و با گذشتي هستم واي در مورد اين چند نفر اصلا نميتونم ببخشم ، به نظرتون من بدجنسم؟ نكنه خدا بدش بياد دوباره يه بلايي سرم بياد؟ من كه براشون مشكل ايجاد نكردم فقط دلم ميخواد زجرايي كه به من دادن رو بكشن

بدجنس نیستی فقط دردا و زخم های گذشتت 

با شنیدن اتفاقایی که براشون افتاده 

تسکین پیدا میکنه .

ولی در هر شرایط سکوت کن مطمئنا خودشون متوجه خواهند شد 

▪︎شرحی ز حال‌ُ حالی ز‌ِ شرح نیست▪︎

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه خوشحال شو نه ناراحت اصلا بهشون فکر نکن خوشحالی کنی خدا قهرش میاد اگه هم ناراحتی کنی اصلا با عقل جور در نمیاد آدم که قرار نیست همه رو دوست داشته باشه ، 

لازم هم نیست واسشون دعای خیر کنی.

نه عزیزم خیلیم طبیعیه منم اینجوریم

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁
ن بدجنس نیستی طبیعیه احساست رو آسیب زده فقط کینه یا خودت حمل نکن

نميتونم ببخشم متاسفانه

نميتونم كينه اش رو فراموش كنم 

چند سال زندگيم جهنم بود هنوز اثارش تو زندگيم هست بچه ام عصبي و مريض شده كار همسرم به روانپزشك كشيد خودم تمام مدت بارداري و شيردهي خون گريه ميكردم و به بچه شير ميدازم

همشم ناحق همش دروغ و از سر حسادت 

من كاملا بيگناه بودم كاملا

نه خوشحال شو نه ناراحت اصلا بهشون فکر نکن خوشحالی کنی خدا قهرش میاد اگه هم ناراحتی کنی اصلا با عقل ج ...

يعني جوريه كه اگه مشكلشون حل بشه از ته دل ناراحت ميشم

فقط شنيدن اينكه كارايي كه با من كردن سرشون اومده بهم آرامش ميده وگرنه با خدا قهر بودم

يعني جوريه كه اگه مشكلشون حل بشه از ته دل ناراحت ميشم فقط شنيدن اينكه كارايي كه با من كردن سرشون او ...

خدا جای حق نشسته عزیزم اصلا انرژیتو واسه همچین آدمایی تلف نکن ولشون کن بره بسپارید به خدا 

نميتونم ببخشم متاسفانه نميتونم كينه اش رو فراموش كنم  چند سال زندگيم جهنم بود هنوز اثارش تو ز ...

می‌دونم اما الان کینه داشتن باعث میشه خودت بیشتر آسیب ببینی 

بچه ها تا حالانوتیف یکی رو تو خواب دیدید؟🥀