2777
2789

واسم سواله 🤔 یعنی هیشکی کاری نمیکنه اون روز؟؟

تعداد رای : 13
نظرسنجی
اره
1
7%
نه
5
38%
سعی میکنم
2
15%
اصلا نمیدونم چیه
5
38%
اگر از بلندای آسمان بترسی نمیتوانی مالک ماه  شوی🌙🌙پسرم همه دنیای منه 😍😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چه کاری مثلا.من کلا هیچ روزی برام‌هیچ فرقی نداری.همه روزای خدا برام‌خوبن.زندگی رو‌سخت نمیکنم در کل برا خودم.همینجوریش سخته

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

فقط یه بار شوهرم از این تقویما گرفت که اونم هیچ دقت نکردم ببینم کی هست کی نیست 

فقط واسه عقد و عروسی گرفتن معمولا نگاه میکنن

بی خیال دنیا تو فقط واسم بخند                                   اگه دنیا بد شد بی خیال بازم بخند 
خب چیه

در ماه دو دفعه روز های قمر در عقربه 

میگن نباید رابطه داشت معامله کرد نمیدونم از اینجور چیزا

فقط یه بار شوهرم از این تقویما گرفت که اونم هیچ دقت نکردم ببینم کی هست کی نیست  فقط واسه عقد و ...

من قبلا نمیدونستم تو تقویم جدیدی که نصب کردم هست 

از نی نی سایت شنیده بودم 

من دقت نمیکنم مثلا امروز چیزی بخوام بخرم برم ببینم چه روزیه

واسه خرید و منم امروز میرم واسه رابطه و اینا 

میگن بهتره نباشه😣

کی بود؟

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
در ماه دو دفعه روز های قمر در عقربه  میگن نباید رابطه داشت معامله کرد نمیدونم از اینجور چیزا

پس اون دودفعه کل جامعه تعطیلن رابطه ندارن معامله نمیکنن‌.همینه میگن سخت هست زندگی براشون.به روز قمر در عقربه.یه روز نحسه یه روز کجه یه روز راسته یه روز ابریه یه روز بارونی برا هر روزی یه حرفی دارن.بیخیال .انقد پیگیر نحسی و‌بدیمنی نباشید.

ما وطنمونو دوست داریم،به خودتون نگیرید.شما هم مثل آمریکا غیر قابل اعتمادین.

پس اون دودفعه کل جامعه تعطیلن رابطه ندارن معامله نمیکنن‌.همینه میگن سخت هست زندگی براشون.به روز قمر ...

👌👌👌👌👌