نازک۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2950 عنوان درد شکم بارداری 180 بازدید | 7 پست سلام بچه ها دیروز بچه فامیلمونو حواسم نبود بلند کردم ۱۲ کیلو وزنشه دلم درد گرفت الانم یکم شکمم درد میکنه اما خون ریزی ندارم به نظرتون چیزی شده؟ 1401/09/21 | 11:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نازک۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2950 وزنشم میدونه برو سونو آره ترسیدم بردمش رو ترازو بعدش سونو ۲۷ ام دکتر برام نوشته بود از قبل ۶ روزو صبر کنم؟
مامانارینروژین عضویت: 1399/11/11 تعداد پست: 3002 آره ترسیدم بردمش رو ترازو بعدش سونو ۲۷ ام دکتر برام نوشته بود از قبل ۶ روزو صبر کنم؟ ایشالله چیزی نمیشه نگران نباش من دوران بارداری بچه جاریم جفت پا پرید تو شکمم شکر خدا چیزی نشد
mersana71 عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 12492 ای خواهر چقدر حساسی همش تلقینه من بشکه ۲۰ لیتری رو از هال میبرم اشپزخونه یا بچه ۱۰ ۱۱کیلویی رو بلند میکنم چیزی نمیشه مگه با سنجاقک وصله ❤دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗
نازک۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1400/05/28 تعداد پست: 2950 ای خواهر چقدر حساسی همش تلقینه من بشکه ۲۰ لیتری رو از هال میبرم اشپزخونه یا بچه ۱۰ ۱۱کیلویی رو بلند ... جدی درد داشتم تلقین نیست ولی خودمم بعید میدونم چیزی شده باشه چون لکه هم ندیدم،شما دیگه خیلی قوی هستی
mersana71 عضویت: 1396/07/13 تعداد پست: 12492 جدی درد داشتم تلقین نیست ولی خودمم بعید میدونم چیزی شده باشه چون لکه هم ندیدم،شما دیگه خیلی قوی هستی ... قوی😆😆 ۱۵۸ قدمه وزنم هم قبل بارداری ۶۲بود درکل ادم درشتی هم نیستم ولی بارداری رو سخت نمیگیرم ❤دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗