2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین...

193 بازدید | 9 پست

خانما من رفتم دکتر قرص جلوگیری  کامپاند رو معرفی کرد و گفت ک ضررش کمتر اینا بعد گفت بسته اول رو با دوتاجلوگیری بخور ولی بسته دوم رو با خیال راحت بخور .

بعد دو تا دونه دیگه ازش بیشتر نمونده بود دیشب خوردم یکیشو بعد رابطه داشتیم امشب هم ک بخورم دیگه نباید بخورم تا یه هفته تا مریض بشم .

اگه اخرین دونه رو امشب خوردم بعد از فردا ک باید منتظر پریودی باشم حامله نمیشم؟؟قبل رابطه قرص خوردم 

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه اما اگر شک داری اون روزو از ک.ا استفاده کن

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

حتی یه درصد هم احتمال نداره؟

کلا حتی اگر قرص رو کاملا هم مرتب بخوری چند درصد احتمال خطا داره.هر روشی همینطوره

تجربم از کنترل pco و ریزش مو بعد از سالها دردسر و خرج اضافه: سراغ داروی گیاهی نرید. داروی هورمونی گاهی کمک کننده است اما داروی اصلی نیست. درمان طلایی که بهش رسیدم و خوب شدم قرص قند با دوز متوسط و مدت طولانیه. حتی اگر قندتون تنظیمه. چون یکی از دلایل اصلی pco مقاومت به انسولینه به قرص قند عالی جواب میده. فقط باید تحت نظر پزشک مصرف بشه.

چرا کامپاند گفت ضررش کمتره؟ مگه ال دی ضرر داره؟!

اره گفت هرکی تو ای یکسال اومده بر اثر ال دی نازا شده کامپاند خودش درمانی هم هست

عضو گروه زرد .قد۱۶۸.وزن ۸۳ .هدف اول ۷۳.هدف دوم ۶۳.وقتی همه تونستن قطعا منم میتونم .

چه بووووووووووووود من ال دی دارم مصرف می کنم مشکلی هم برام پیش نیومده بنظرم بیشتر حالت تبلیغی داشته 

البته قرص ضد بارداری آدمو به هم میریزه 

البته من هر روز نمیخورما برا وقتایی که میخوام پریودم عثب بیوفته میخورم اما خب همچین چیزی در موردش نشنیدم واقعا 

حالا کامپاند هم اگه بخوریم پرودی رو مثل ال دی عقب میندازه؟

البته من هر روز نمیخورما برا وقتایی که میخوام پریودم عثب بیوفته میخورم اما خب همچین چیزی در موردش نش ...

اره فرقی مثل ال دی هست