2777
2789
عنوان

ماشین بخرم یا خرج خودم کنم؟

1589 بازدید | 55 پست

سلام من ده ساله کارمندم اما تمام حقوقم بابت قسط خرید خونه و... می‌ره.کل پس اندازم ده تا تمام سکه است و یه کم طلا. بعد چند سال قبل شوهرم برا خودش ماشین خرید و ماشین خودش که مدل ۸۷بود داد به من. ولی همش سرم منت می‌ذاره که این ماشین من به تو دادم چرا تصادف کردی؟ چرا تند رفتی؟ چرا بد پارک کردی؟ خسته شدم از دستش .به نظرتون برم ۲۰۰ ت وام بگیرم سکه هامم بفروشم برا خودم ماشین بخرم؟ یا به جا قسط حقوقم خرج خودم کنم؟اینم بگم شوهرم میگه این ماشین خودمه و به هیچ وجه نمی‌فروشش چون از روز اول دست خودم بوده. یعنی منم ماشین بخرم میشه سه تا ماشین که فقط یه جا پارک داریم

میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد

ماشین بخر از زیر منتش بیا بیرون

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

من ک میگم ی ماشین بخر برا خودت انقدر منت نزاره

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین بخر بی منت باشی

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد 

اینم بگم همین الان شوهرم پول خرید ماشین صفر هم برا من داره ولی میگه این پول خودمه . تو خودت سر کار میری اگه پس انداز داری برا خودت بخر اگر نه همین ماشین سوار شو. برا خونه هم که خریدیم و اینقدر قسط دارم نصفش به اسم خودمه

میشه برا سلامتی نی نی تو دلم صلوات بفرستین. تو رو خدا دعا کنین سالم به دنیا بیاد
من ک میگم ی ماشین بخر برا خودت انقدر منت نزاره

اخه میترسم همه پس انداز این ده سالم بره بعدم کلی باید قسط بدم دیگه هیچی برا خودم نمیمونه