2777
2789
عنوان

بچه ها دلم خیلی بچه میخواد.......بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 532 بازدید | 53 پست
الان باردارشی اواخر شهریور یا مهر بدنیا میاد ولی زمستون بدنیا بیاد هم مشکلی نیست چون هوا سرده میمونی ...

هنوز به نتیجه نرسیدیم

تخمک گذاری آذر ماهم تموم شده🤦‍♀️

بخاطر مدرسه رفتن پسرم دلم نمیخواد تو مهر و اینا باشه

ما قصه ی دل جز به برِ یار نبردیم 💖
هنوز به نتیجه نرسیدیم تخمک گذاری آذر ماهم تموم شده🤦‍♀️ بخاطر مدرسه رفتن پسرم دلم نمیخواد تو مهر و ...

حیف فرصت رو از دست دادیم الان مدرسه بچه اول برامون مکافاتی هست

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا به بچه ی دوم فکرم نمیکردم ولی شوهرم میگه بجه در آینده گناه داره تنها باشه

من خیلی به فکرم حتی دلم میخواد ۳ بچه داشته باشم 

ولی به هرکی میگم شوهرم نمیخاد تعجب میکنن که همیشه مردا میخوان چطور شده حالا

اینم از شانس منه

من خیلی به فکرم حتی دلم میخواد ۳ بچه داشته باشم  ولی به هرکی میگم شوهرم نمیخاد تعجب میکنن که ه ...

منم همش میگفت بچه بیاریم 

منم اول آذر بهش گفتم این ماه میتونیم اقدام کنیم که اگر شد شهریور به دنیا بیاد ولی قبول نکرد و گفت باید بیشتر فکر کنیم بجه دردسرش زیاده و شرایطمون باید بهتر بشه منم گفتم منم ازین ماه بگذره اقدام نمیکنم بخاطر مدرسه ی پسرم گناه داره اول سال تحصیلی یه بچه بیاد و نظم زندگی رو بهم بزنه

ما قصه ی دل جز به برِ یار نبردیم 💖
منم همش میگفت بچه بیاریم  منم اول آذر بهش گفتم این ماه میتونیم اقدام کنیم که اگر شد شهریور به ...

اسفند و فروردینم خوبه ها

آره عزیزم تک فرزندی خیلی بده، اگه شوهرت می پذیره برید پیش یه  مشاور دلسوز،به بهونه مشکلات بچه نه سالن مثلا 😉، مشاور هم حل مشکلات رو گره بزنه به تک فرزند بودنش و جوری کاربلد باشه که بتونه گره های ذهنی همسرت رو باز کنه 

اما اگه اهل مشاوره اومدن نیستن غیر مستقیم، مثلا یه برنامه رادیویی یا تلویزیونی یا یه دوست و فامیل دلسوز سرراهشون قرار بده 

از دعا هم غافل نشو ،از خدا بخواه خودش تو دامنتون نی نی بذاره ،برا افزایش رزق و روزی تونم دعا کن که همسرت خیالش راحت بشه 

هر روز سوره مزمل رو بخون و به آب فوت کن و ازون آب تو غذات بریز، هفتاد تا استغفار روزانه رو هم یادت نره، ایشالا اثر می کنه و حرفت پذیرش بیشتری پیدا می کنه نزد ایشون 

آره عزیزم تک فرزندی خیلی بده، اگه شوهرت می پذیره برید پیش یه  مشاور دلسوز،به بهونه مشکلات بچه ن ...

ممنون عزیزم از راهنماییت خدا خودش حل کنه مشکلمو داره دیرررررر میشه