2777
2789

سلام صبحتون بخیر

بچه ها دیگه داره دیر میشه دخترم ۹سالشه شوهرم سفت و سخت مواظبه ولی مطمئم دیر متوجه میشه که باید بچه میاوردیم آخه تک فرزندی یعنی چی🙁

شوهرم میخواد شغلشو عوض کنه و قبلا گفته بود اگه موفق شدم و درامدم تغییر کرد میاریم اگه نه که هیچ

پس من چیکار کنم 

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم اگه یکم به دوربرت نگاه کنی و اوضاع مملکت بی صاحاب شده رو ببینی از خواسته آن پشیمون میشی 

آخه تو این اوضاع افتضاح اقتصادی و محیط زیستی و هوای آلوده و مواد غذایی سمی و شیمیایی واقعا دلت برای اون بچه بسوزه گناه داره 😩

بهشت بزرگترین دروغ برای جهنم کردن دنیاست🌏
خب خداییش یکی کمه

واقعا آره 

بخدا بعدا همین پدر و مادر وبال گردن همون یدونه بچه میشن باید فکر همه چیزشونو بکنه همیچ کسی هم نیست که راحت باشه باهاش

نیاز به پرواز نیست؛  همین پایین از خیلیا بالاترم👍👍👍

فقط بچه آوردن نیست که عزیزم آدم باید ببینه شرایط یه زندگی خوب رو می‌تونه برای اون بچه مهیا کنه یا نه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)