2821
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

لطفا از نحوه ی عمل و دوران نقاهت و سختی هاش بگو ،همسرم اجازه نمیده عمل کنه میگه کوچیکه هنوز 

داداش من انحراف داشت سه سالگی بردن دکتر گفت زوده برای عمل نه سالگی بردن دکتر گفت هم تنبلی داره چشماش هم انحراف فلان روز بیارید عمل عین همه ی عمل ها دوازده ساعت چیزی نخورد و پنج ساعت هم تو خود اتاق عمل بود دو ساعت تو ریکاوری و چهار ساعت هم تو بخش اصلا نیاز نبود شب بمونه اوردن خونه تا دو روز حالت تهوع و استفراغ داشت فقط به خاطر بیهوهشی و دراز کش بود همیینن بعد  اونم هیچ مشکلی نداشته 

حالا شما یه دکتر ببرید شاید تو بچگی راحت تر باشه ببینید چی میگه اصلا 

من خودم عمل کردم پیش دکتر چینی چیان کلینیک نور 

عملش کوتاه بو زمانش من صبح رفتم بعد از ظهر خونه بودم 

درد نداره اولش از چشمت یکم خونابه میاد و با قطره استریل ضدعفونی می کنی من الان هشت سال از عملم گذشته و خیلی راضی هستم

داداش من انحراف داشت سه سالگی بردن دکتر گفت زوده برای عمل نه سالگی بردن دکتر گفت هم تنبلی داره چشماش ...

بیشهوش کردن یا بی حس چطور میگن سرپاییه با قطره فقد چشو بی حس میکنن

من خودم عمل کردم پیش دکتر چینی چیان کلینیک نور  عملش کوتاه بو زمانش من صبح رفتم بعد از ظهر خون ...

۸سال پیش بیمارستان نور کرج عمل کردی من چشم چپمه خیلی زیاد نیس خیلی توجه کنی معلوم میشه

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز