2777
2789

تو تاپیک قبلیا گفتم شوهرم تو اینستا پیج زن همسایمو داره اما فالوش نکرده چون منم دارمش ترسیده. براش کلیپ میفرسته امشبم زنع استوری از خودش گذاشته بود براش قلب فرستادع بود اتیش گرفتم دیدمش. زنه باحجابه خیرسرش کلیپاشو میبینه لایک میکنه.اینجا گفتن فعلا صبر کن چیزی نگو اما نمیتونم دیگع به خدا الان از حرص تپش قلب گرفتم هی شیر حرص میدم بچم.شوهرم نمیدونع رمز اکانتشو دارم از گوشی زیاد سر در نمیاره.میخام بگم اینستاتو هک کردم دیدم داد و بیداد کنم بگم میخام برم در خونع زنع بگم شوعرم برات میفرستع تو چرا لایکش میکنی زنه خراب.یعنی تو راهرویی جایی میبینش بهش حسی داره که براش میفرسته سر صحبتو باز کنه دیگع.فردا صبح بگید چع جوری برم بگم البته تا صبح از حرص سکته نکنم خوبه.قبلنم برا یه زن فامیل فرستاد کع اون بلاکش کرد.جفتشونم شوهر و‌بچه دارن.به قران دلم میخاد همین الان برم خفش کنم گفتم فعلا بهش نگم اما نمیتونم هی وایسم فقط نگاه کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همینجوری داد بیداد کن بگو اصن همین الان میرم دم درشون آبروشو میبرم به شوهرشم میگم 

و همینجور مانتو و شالتو سر کن 

نمیزاره بری 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

بنظرم خانوم همسایتون از رو ناچاری یه لایک زده

اگه کرم داشت که باهاش سر صحبتو باز میکرد

گفته همسایه است,زشته بلاک کنم یه لایک زده که شوهرت شرش رو کم کنه!

برو گوش شوهرتو بپیچون

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱