من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
مرسی عزیزم .....شما نمیدونی به چه صورت هستش ؟؟ روشش منظوره....چون پسرم کوچیکه یوقت اذیت اینا نمیشه&n ...
نه عزیزم یه روشی که بزرگترها برای ما انجام میدادن استفاده از نمک بود روش اساتید طب اسلامی رو نمیدونم داخل یه گروه بودم اونجا خوندم که درباره هول گیری وقت میگرفتن
چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
سلام رگ هول گیری برای از بین بردن ترس و اضطرابه اونایی اختلال پانیک دارن انجام بدن تقریبا بهتر میشن من خودم اختلال پانک داشتم روی گوارشم اثر گذاشته بود هول گیری انجام دادم بهتر شدم خداروشکر
کسایی که ترس و اضطراب میگیرند بهش میگن ناف پریدگی که با هول گیری روی نبض روی رگ سرشانه هست کف پا هست ۴ انگشت پایین تر از ناف سمت راست و چپ هست وقتی رگ هول را میگیرند خوب میشن شمارش طب اسلامی که میخواین را میگذارم اگر کسی خواست بره پیشش عالیه ۰۹۱۳۶۷۷۴۱۷۰ خانم احمدی اصفهان هستش