2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوب شد تاپیکت رو دیدم منم تحقیق کنم.اگه چیزی فهمیدی بهم بگو یا تگم کن.خدا خیرت بده

باشه عزیزم .....دوستمون که میگه انگار طب سنتی ها انجام میدن برا از بین رفتن ترس و اضطراب ....

مرسی عزیزم .....شما نمیدونی به چه صورت هستش ؟؟ روشش منظوره....چون پسرم کوچیکه یوقت اذیت اینا نمیشه&n ...

نه عزیزم یه روشی که بزرگترها برای ما انجام میدادن استفاده از نمک بود روش اساتید طب اسلامی رو نمیدونم داخل یه گروه بودم اونجا خوندم که درباره هول گیری وقت میگرفتن

چرا عاشق خدا نباشم؟✨ وقتی به من گفت تو ریحانه خلقت من هستی👑نی نیار جان چرا تعلیق میکنی کاربر قدیمی هستم🥺
نه عزیزم یه روشی که بزرگترها برای ما انجام میدادن استفاده از نمک بود روش اساتید طب اسلامی رو نمیدونم ...

رگ هول رو میگیرند

یعنی رگهای کنار کش پا وزیر بغل رو میگیرند تا یه شک کوچیک به رگ واردبشه و نبض به خالت طبیعی بزنه به این کار میگن رگ هول گرفتن 

سلام رگ هول گیری برای از بین بردن ترس و اضطرابه اونایی اختلال پانیک دارن انجام بدن تقریبا بهتر میشن من خودم اختلال پانک داشتم روی گوارشم اثر گذاشته بود هول گیری انجام دادم بهتر شدم خداروشکر

سلام رگ هول گیری برای از بین بردن ترس و اضطرابه اونایی اختلال پانیک دارن انجام بدن تقریبا بهتر میشن ...

سلام پسر من پانیک داره . میخواد رگ هول انجام بده شما کجا انجام دادید؟ آدرسی چیزی....

سلام پسر من پانیک داره . میخواد رگ هول انجام بده شما کجا انجام دادید؟ آدرسی چیزی....

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

سلام نمیدونم کدوم شهرید ازایشون بپرسید

دوربودید بگیدکسی رومعرفی کنه

شماره آقای استادکهنسال هست

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

سلام نمیدونم کدوم شهرید ازایشون بپرسید دوربودید بگیدکسی رومعرفی کنه شماره آقای استادکهنسال هست

بایدبرم خودم فرصت نشده