2777
2789
عنوان

عدم تمکین

2103 بازدید | 20 پست

سلام. بچها شوهرم دو سه هفته پیش  برام اظهارنامه تمکین زده . بعد هنوز دیگ چیزی نشده فقط مهریه مو گزاشتم اجرا . و جواب اظهارنامه ش رو دادم ... بنظرتون عدم تمکین چجوری میگیره خیلی میترسم برام بگیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه خودش بیرونت نکرده و خودت رفتی بهت حکم عدم تمکین میدن و اگه برنگردی خونت نفقه بهت تعلق نمیگیره

ببین ازش پیام دارم خودش منو بیرون کرده وگرنه من اصلا به میل خودم نیومدن هروقتم دادگاه بگه میرم ولی نباید باهام بد رفتاری کنه ... 

دادگاه از شما میخواد برید خونتون و اگه نرید محکوم به تمکین میشید

خودش بیرونم کرده ازش پیامک دارم ولی رفته صورت جلسه صوری درست کرده ک من درو قفل کردم رفتم ... من دادگاه بگه میرم سر زندگی ولی باید خودش جهاز بخره خونه هم بگیره ... 

ببین ازش پیام دارم خودش منو بیرون کرده وگرنه من اصلا به میل خودم نیومدن هروقتم دادگاه بگه میرم ولی ن ...

خواستی برگردی ازش تعهد اخلاقی بگیر توی محضر

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔
اگه خودش بیرونت نکرده و خودت رفتی بهت حکم عدم تمکین میدن و اگه برنگردی خونت نفقه بهت تعلق نمیگیره

ببین برا عدم تمکین بریم دادگاه چی میشه کلا 

چجوریع روند این تمکین خیلی عصبیم عدم تمکین بگیره بدبختم

ببین برا عدم تمکین بریم دادگاه چی میشه کلا   چجوریع روند این تمکین خیلی عصبیم عدم تمکین ب ...

برای عدم تمکین دادگاه نمیرن میرن شورای حل اختلاف بعدش دوتایی میرید داخل اتاق چند نفر معمولا میشینن اونجا

ازتون میپرسن مشکلت چیه که رفتی؟ میپرسن خودت رفتی یا بیرونت کرد اگه بیرونت کرده شاهدت کیه؟ اگه شاهد نداری قبول نمیکنن

و اگر مدرک یا شاهد داشته باشی که خودش بیرون کرده دیگه مجبورت نمیکنن برگردی خونت و بهت ماهیانه نفقه تعلق میگیره

تو لیوان هیچ کسی دریا  نریز...💔
برای عدم تمکین دادگاه نمیرن میرن شورای حل اختلاف بعدش دوتایی میرید داخل اتاق چند نفر معمولا میشینن ا ...

ببین ازش پیامک دارم که گفته برو بیرون تا تمومش کنم این زندگی رو نشین داخل خونه برو خونه بابات حق حقوقتم میدم بهت نگران نباش اینارو فرستاده بود که مندیگ حاره ای نداشتم زدم بیرون